Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Colecția „Puiul de om” by Prințesa Urbană

Cu gândul la puii de om abia veniți pe lume, la întâmpinarea lor în familie, la prietenele care au devenit mămici, am pregătit o nouă colecție, pentru cei mici și părinți – Puiul de om by Prințesa Urbană. Din materiale și ingrediente naturale, cu produse oneste lucrate cu îndemânare și migală de creatori locali din toată țara. Cadouri pentru bebeluși numai bune pentru botez, de bun venit, pentru aniversarea primului anișor. Sau oricând ți-e drag puiul de om. Cu păturici, jucării, body-uri, decorațiuni, cosmetice naturale, hăinuțe și cărți.

Body norisori galben solarbratara dentitie bebe

Colecția este creată împreună cu Prințesa Urbană (Ioana Chicet-Macoveiciuc), autoarea a patru cărți pentru copii și părinți și a sute de articole scrise pe blogul său despre familie și creșterea copiilor cu respect și blândețe.

cutia cadou somn usor

Cutiile cadou din noua colecție sunt personalizabile prin noile opțiuni implementate în shop – multe produse din cutii sunt la alegere, în diverse variante, și pot fi adăugate și produse extra.

pernuta norisor si set ulei si sapun

Nu uita, putem crea un pachet In a Box cu o combinație anume de produse, astfel încât cadoul să se potrivească mai ceva ca o mănușă destinatarului. Suntem aici salut@inabox.ro.