Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Cadouri corporate pentru Paște

Paștele înseamnă tradiții – vopsim și ciocnim ouă, pregătim bunătăți pentru masa festivă și petrecem cât de mult timp se poate în familie. Totodată, înseamnă și cadouri alese pentru bucuria celor dragi. Noi cu acest gândim mereu în minte pregătim pachetele cadou pentru companii, oricare ar fi ocazia – doar pentru că vorbim de cadouri business, nu înseamnă că trebuie să fie cadouri rigide, clasice pentru că, în final, ele sunt daruri pentru oameni și vrem să-i bucurăm cu adevărat. Să le arătăm că sunt alese cu grijă, create în România, din materiale și ingrediente naturale de calitate și puse laolaltă astfel încât să aibă și formă frumoasă, dar și fond cu însemnătate. Sunt cadouri inspirate din natură și create cu respect pentru ea și, totodată, cu design armonios, modern ori tradițional românesc stilizat.

Câteva dintre ideile de cadou pregătite pentru Paște:

Cadou PasteCadou Paste

Avem aproape mulți creatori talentați și lista e mereu deschisă pentru noi și noi idei de produse românești. Suntem atenți atât la produsul final, dar și la munca din spatele lui, la sursele din care sunt achiziționate materiile prime și la procesul de lucru. Iubim obiectele din ceramică ori lemn, unice prin textură, și suntem mereu în căutare de produse gourmet și de bunătăți artizanale.

Cadou Paste

Regăsiți aici propunerile nostre de pachete cadou, destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Ambalate cu grijă, pe măsura produselor speciale din interiorul cutiei. Aici, la In a Box, credem că frumusețea stă în detalii, însă ne ferim de tot ceea ce înseamnă exces, nefiresc de complicat.

Cadou PasteCadou PasteCadou PasteCadou Paste

Aici vei gasi catalogul pentru companii.