Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Cadouri de casă nouă

Poate că de curând prietenii tăi și-au cumpărat o casă nouă și, odată gata cu osteneala mutatului, despachetatului și amenajatului, vor să-ți facă cunoștință cu noul lor „acasă” – așadar, ești invitat la petrecerea de casă nouă. Cu siguranță că pentru ei nu a fost un proces tocmai lin - s-au implicat, gândit și răzgândit pentru ca în final designul interior să fie chiar așa cum și-au imaginat și să îi reprezinte. Cu totul aranjat în armonie în noua casă, știm că nu și-ar dori nimic în plus, nimic încărcat, nimic nelalocul lui, de aceea, am gândit câteva cadouri de casă nouă pe care le poți alege în funcție de designul casei, astfel încât cadoul să fie fix pe gustul lor și să le aducă cu adevărat bucurie.

Pentru un design minimalist, unde geometria e acasă la ea și paleta de culori e simplă, presărat însă cu accente colorate, jucăușe pe alocuri, iată propunerile noastre de cadouri românești:

Pachetul cadou Doi, cu cești solare din ceramică lucrate manual, coastere din lemn și ciocolată artizanală.

Pachet cadou Doi

Oh, hello este o altă propunere de cadou de casă nouă. Poți personaliza compoziția pachetului și merge pe varianta cu două pahare din ceramică cu mesaj și buchet de flori.

Pachet cadou Oh, hello

Dacă vrei să creezi un pachet cadou personalizat, poți merge pe varianta de două tocătoare din lemn, cu design tip puzzle. Pot fi folosite individual ori împreună, cu rolul de platou de servire ori tocător. Adaugă și o mini-plantă suculentă în ghiveci alb.

Tocatoare de lemnPlanta suculenta

Pentru un design boem, vintage sau chiar shabby chic, cu materiale naturale și flori, îți recomandăm pachetele Armonie, Boem ori Bună dimineața. Poți adăuga în fiecare cutie două cești, mai multe bunătăți și plante: buchetul de flori din lavandă și plante uscate, eucalipt, floare de bumbac, plantă suculenta sau, dacă știi că preferă anume flori, dă o fugă la florărie și completează cadoul cu florile preferate.

Pachet cadou ArmoniePachet cadou BoemPachet cadou Buna dimineata

Pentru cei care au ales un design de inspirație tradițională românească, dar stilizat, adus în contemporan, propunerile noastre de cadouri românești pentru casă noua sunt:

Pachet cadou AutenticPachet cadou DatiniPachet cadou Desert

De multe ori, sunt împrumutate elemente dintr-un alt stil, poate și din cel industrial ori retro, adaptate creativ astfel încât să se armonizeze, însă în linii mari poți încadra designul casei lor într-un anume stil. Definește-l rapid într-un cuvânt, fii atent la materialele și culorile folosite și alege cadoul în funcție de acestea. Oricum, cu materiale naturale, plante și bunătăți gourmet, cadoul va avea sigur un efect special.

Poți oricând să alegi un cadou gourmet, precum Deliciu ori Gourmet dulce, ca să mergi la sigur, indiferent de design.

Pachet cadou Deliciu

Suntem aici dacă te putem ajuta cu idei de cadouri de casă nouă: salut@inabox.ro.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.