Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Cadouri de Crăciun pentru partenerii business, clienți ori angajați

Munca noastră cere pregătire din timp pentru cadourile corporate de Crăciun – lucrurile bune se meșteresc încet. Asta înseamnă, printre alte minunății, că la noi în atelier miroase a scorțișoară, turtă dulce și portocale încă din toamnă.

Pentru că vorbim de produse lucrate manual, trebuie să fim gata timpuriu cu ideile de cadouri. Pornind de la ele, discutăm, regândim și personalizăm cadourile.

Susținători ai creativității locale, am selectat produse românești lucrate cu grijă de oameni talentați. Produse autentice, lucrate manual, fie că vorbim de produse tradiționale, moderne ori de o îmbinare a acestora. Important este să fie făcute cu iscusință și să aducă bucurie.

Bine alese, le-am pus laolaltă, am testat combinații și am pregătit câteva propuneri de pachete cadou gata de oferit. Ne-am pus în gând să oferim companiilor posibilitatea de a renunța la clasicele coșuri cadou și de a le încuraja să transmită un gând bun altfel, prin produse unice, create în România.

Cadou Craciun companiiCadouri corporate handmadeCadou Craciun parteneriCadouri Craciun speciale

Dacă te gândești deja la cadouri, catalogul nostru de Crăciun pentru companii este aici.

Cutie cadou Craciun
Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.