Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Cadouri de Crăciun. Românești. Autentice.

Am pregătit și anul acesta fel de fel de cadouri împachetate în povești, cu obiecte de design, produse tradiționale, artizanale ori contemporane. Imaginate și create aici, în România, de creatori din toată țara, fie că vorbim de designeri români, artiști, artizani, meșteri sau mici producători locali.

Suntem mari iubitori de ceramică. În diferite forme, culori, glazuri. Daruri lucrate manual. Perfect imperfecte.

Și drag de lemn am prins de când tot pregătim pachetele cadou In a Box. Avem obiecte felurite, din diverse esențe de lemn.

Cadourile sunt completate de șervete din bumbac ori in, simple sau imprimate. De lumânări naturale din ceară de soia ori din foiță de fagure. De ceai și delicii binemeritate.

Avem daruri și pentru copii. Jucării din lemn ori textile, cărți, cutiuțe muzicale, clinchete de clopoței ori turtă dulce.

Hai să vezi mai multe în magazinul nostru, iar dacă îți face ceva cu ochiul, dă-ne de veste. Îți punem deoaparte cadourile alese pentru Crăciun.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.