Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Acasă cu poveste

Un cadou-tribut pentru locul care ne este cuib, în care croim poveste după poveste. Cu art print Lemon house și decorațiune-coroniță cu eucalipt și lumânare din ceară de soia 100% naturală.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 2–3 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

260 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Decorațiune-coroniță naturală cu eucalipt și craspedia, pentru masa de Paște. Cu lumânare turnată în vas din ciment, atent finisat, păstrând însă textură pe exterior. Lumânarea este din ceară naturală de soia 100% naturală și fitil din lemn. Dimensiuni: coroniță – aprox. 20 cm diametru; vasul cu lumânare – 6 cm înălțime x 9 cm diametru. Poți alege parfumul lumânării.

Art print după o ilustrație originală de Raluca Țincă. Imprimat pe hârtie groasă, texturată. Lemon house, cu semnătura artistei pe spate. Format A5 (148 x 210 mm).

Poți adăuga în fiecare cutie:

Set de trei căsuțe din ceramică, lucrate manual în atelierul Little houses. Colorate, gata să înveselească orice colț de casă. Dimensiuni (Lxlxh): căsuța portocalie - 4.5 x 3 x 4 cm, căsuța roz - 8 x 2.5 x 6 cm, căsuța verde/albastră - 7 x 2.5 x 5.5

Ciocolată de casă cu arahide, din ingrediente atent selectate, de cea mai bună calitate. Delicioasă. 200g.

Comandă din timp și spune-ne când vrei să expediem pachetul astfel încât să ajungă la destinatație mai aproape de Paște.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

310 Lei
330 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.