Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • pachet casa noua
 • cadou acasa
 • cadou casa
 • platouri lemn
 • tocator lemn
 • cesti ceramica
 • ceramica set cocor
 • gourmet dulce
 • ciocolata artizanala
 • pachet cadou In a Box
 • discuri de ciocolata
 • migdale in ciocolata
 • ciocolata calda chilli
 • ceai relaxant cu condimente

Acasă

Un cadou pentru acasă. De casă nouă, aniversar ori pentru acasă de peste mări și tări, ca dar românesc pentru un prieten străin. Promite „hygge” și experiențe tihnite. Pachetul conține: set cu două tocătoare din lemn, set Cocor din ceramică, cafea Guatemala Special Reserve, ciocolată artizanală & migdale învelite în ciocolată.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

275 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Setul cu două tocătoare din lemn, cu design tip puzzle, se îmbină armonios. Pot fi folosite individual ori împreună, cu rolul de platou de servire ori tocător. La un loc, creează un spațiu de lucru mai mare, ideal pentru mesele în familie. Dimensiuni individuale: aprox. 26 x 18 cm și 20 x 18 cm; împreună: 46 x 18 cm.

Setul Cocor din ceramică cuprinde două cești din ceramică cu design contemporan, parte din colecția „Despăturiri” creată de artistul ceramist Alina Constantin. Împreună iau forma unui cocor – simbol al longevității, fericirii și norocului. Lucrate 100% manual, pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte. Dimensiuni: fiecare ceasca are aprox. 6 cm înălțime și 9.5 cm diametru.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale sau alune de pădure și cu ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege intre cafea și ciocolată caldă:

Ciocolată caldă cu chilli sau cu alune de pădure, delicioasă și neconvențională. 200 g în pungă kraft.

Cafea Guatemala Special Reserve, 100% Arabica, cu note fine care o fac savuroasă. Creată 100% artizanal. Guatemala este una dintre originile de tradiție din America Latină. Deși este o țară relativ mică, în zonele muntoase există o varietate extraordinară de microclimate și de aceea gustul cafelei diferă de la o regiune la alta. Cantitate: 250 g.

Cafea Strong Blend, boabe, cu note dulci-amărui. Un blend de arabica și robusta echilibrat, ce și-a adunat puterile din America de Sud, America Centrală și Asia. 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Ceai relaxant din plante și condimente, cu scorțișoară, cardamon, rădăcina de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

170 Lei
285 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.