Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Acasă

Un cadou pentru acasă. Ca dar de casă nouă, aniversar sau, oricare ar fi ocazia, pentru un destinatar pasionat de gătit, mereu cu idei delicioase. Pachetul conține: caiet de notițe pentru rețete, două boluri din lemn de esență tare și o lumânare naturală turnată în vas ceramic.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

295 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Caiet de noițite Recipes, cu ilustrație semnată Zsazsa pe copertă. La interior are 60 de file veline din hârtie reciclată. Format A5.

Set de două boluri din lemn de frasin, finisate manual. Ușor de stivuit. Cel mic este din lemn natur, iar cel mai mare este din lemn băițuit. Finisate cu lac pe bază de apă. Ideale pentru condimente și mici delicii.

Nu este recomandată utilizarea lor pentru alimente ori lichide fierbinți. Dimensiuni: 11 cm diametru x 6 cm înălțime și 9 cm diametru x 5 cm înălțime.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Sau lumânare turnată în vas mare de sticlă. 350 g, cu dimensiunea de 7 cm înălțime x 12 cm diametru. Poți alege parfumul lumânării.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosi.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

345 Lei
215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.