Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • pachet In a Box
  • cadou armonie
  • cesti ceramica
  • ceramica set cocor
  • suport carti
  • suporturi carti lemn
  • casute lemn suport
  • suport lateral carti
  • pachet cadou In a Box
  • discuri de ciocolata

Armonie

Se spune că trebuie să ne înconjurăm de lucruri frumoase, creatoare de energie pozitivă, care să ne reamintească constant de bucuria de a trăi. Frumusețea se găsește la tot pasul în natură, însă, în casele noastre, noi o construim.

Pachetul conține: set Cocor cu două cești din ceramică, o carte la alagere & set de două casuțe din lemn suporturi pentru cărți.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

225 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Setul Cocor din ceramică cuprinde două cești din ceramică cu design contemporan, parte din colecția „Despăturiri” creată de artistul ceramist Alina Constantin. Împreună iau forma unui cocor – simbol al longevității, fericirii și norocului. Lucrate 100% manual, pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte. Dimensiuni: fiecare ceașcă are aprox. 6 cm înălțime și 9.5 cm diametru.

Set două suporturi laterale pentru cărți, format din două căsuțe din lemn. Lucrate manual, finisate cu ceară de albine, aduc un aer creativ și primitor în orice bibliotecă, pe rafturi ori pe birou. Dimensiuni: 6 x 6 x 9.5 cm și 6 x 6 x 11.5 cm (L x l x h).

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între următoarele cărți:

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Cartea „Casele vieților noastre”, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Andrei Pleșu, Antoaneta Ralian, Barbu Cioculescu, Dan C. Mihăilescu, Gabriel Liiceanu, Gabriela Tabacu, Horia-Roman Patapievici, Ioana Pârvulescu, Micaela Ghițescu, Monica Pillat, Radu Paraschivescu, Tania Radu, Victor Ieronim Stoichiță.

Cartea simțurilor, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu , Gabriel Liiceanu, Mihai Măniuțiu, Dan C. Mihăilescu, Angelo Mitchievici, Horia-Roman Patapievici, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Cătălin Ștefănescu, Ana Barton, Constantin Coman, Horea Pastina, Monica Pillat, Andrei Pleșu, Mihai Sârbulescu, Victor Ieronim Stoichiță.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

285 Lei
295 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.