Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • pachet In a Box
 • cadou armonie
 • cesti ceramica
 • ceramica set cocor
 • suport carti
 • suporturi carti lemn
 • casute lemn suport
 • suport lateral carti
 • pachet cadou In a Box
 • discuri de ciocolata
 • migdale in ciocolata
 • ciocolata calda chilli
 • ceai relaxant cu condimente

Armonie

Se spune că trebuie să ne înconjurăm de lucruri frumoase, creatoare de energie pozitivă, care să ne reamintească constant de bucuria de a trăi. Frumusețea se găsește la tot pasul în natură, însă, în casele noastre, noi o construim.

Pachetul conține: set Cocor cu două cești din ceramică, cartea „111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română” & set două casuțe din lemn suporturi pentru cărți.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

205 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Setul Cocor din ceramică cuprinde două cești din ceramică cu design contemporan, parte din colecția „Despăturiri” creată de artistul ceramist Alina Constantin. Împreună iau forma unui cocor – simbol al longevității, fericirii și norocului. Lucrate 100% manual, pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte. Dimensiuni: fiecare ceasca are aprox. 6 cm înălțime și 9.5 cm diametru.

Volumul „111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română””, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Set două suporturi laterale pentru cărți, format din două căsuțe din lemn. Lucrate manual, finisate cu ceară de albine, aduc un aer creativ și primitor în orice bibliotecă, pe rafturi ori pe birou. Dimensiuni: 6 x 6 x 9.5 cm și 6 x 6 x 11.5 cm (L x l x h).

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Ceai relaxant din plante și condimente, cu scorțișoară, cardamon, rădăcina de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

285 Lei
275 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.