Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Arome și flori

Un cadou aromat și înflorat. Inspirat. Cu buchet de flori cu eucalipt, lavandă și floare de bumbac, ciocolată și apă florală bio sau, la alegere, lumânare naturală din ceară de soia.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 4–5 zile lucrătoare.

150 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Prin opțiunea de personalizare poți alege între:

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică și fitil din in și bumbac. Presărată cu flori de lavandă. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în pahar de sticlă. 140 g.

Apă florală bio, relaxantă și regenerantă. Tonifică și revigorează toate tipurile de ten, având efect calmant. Apele florale sunt produse multifuncționale pe care le mai poți folosi pentru răcorirea pielii pe timp de vară sau întreținerea părului (după spălare, pulverizează de câteva ori apă florală prin păr pentru a-l parfuma discret și a-i adăuga strălucire). 100 ml.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Mîța Vinerii, Doina Ruști – O poveste la limită dintre magic și fantastic, în decorul unui București pitoresc din preajma anului 1800, despre misterele unui cult de magicieni, ale căror fabuloase rețete culinare, notate în Cartea bucatelor rele, scot la lumina gusturile vieții arhaice și rafinamentul unei bucătării fermecate, din vremuri de mult uitate. Cărăbuşii prăjiţi, crumilla cum animis, plăcintele de trandafiri, elixirele de iubire sau lichiorul formicosus sînt numai cîteva dintre mixturile vrăjite ce condimentează peripeţiile Mâţei Vinerii.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.