Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Arome

Un pachet cadou pentru ea, mama, care îmbie la câteva momente de răsfăț, strecurate desigur printre planuri, gânduri și liste. Un leac pentru oboseală. Conține jurnal “I am a wildflower”, lumânare din ceară de soia #goodmood, apă florală, ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii & săpun cremos, totul cu ingrediente naturale.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

245 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Lumânare eco din ceară de soia #goodmood, turnată în recipient din sticlă ambra în atelierul Cup&Candle by Oana Botezatu. Cu parfum de vanilie și cafea, împrăștie în încăpere o lumină caldă. Are fitil din bumbac. Arde lent și curat. După ardere, recipientul se spală și se curăță ușor și poate fi folosit ca atare.

Apă florală, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. De mușețel, de lavandă sau de arbore de ceai. În recipient de sticlă – 100 ml.

Ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii, blând, 100% natural. Emolient și antioxidant. Benefic în aromaterapie și masaj. În recipient de sticlă – 100 ml.

Săpun natural hidratant, ideal pentru pielea delicată, cu aromă discretă. Poți alege sortimentul Creamy dessert, baby cu argilă roșie, argilă albă și ulei de neroli sau sortimentul Zumzet în grădină, cu lapte de capră, polen crud și miere. 120 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege jurnalul sau cartea:

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă pictată de Ioana Petre, imprimată mai apoi pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac viața mai frumoasă. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior are 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Cartea simțurilor, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu , Gabriel Liiceanu, Mihai Măniuțiu, Dan C. Mihăilescu, Angelo Mitchievici, Horia-Roman Patapievici, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Cătălin Ștefănescu, Ana Barton, Constantin Coman, Horea Pastina, Monica Pillat, Andrei Pleșu, Mihai Sârbulescu, Victor Ieronim Stoichiță.

„Potrivit cărui simț vă rotiți cu predilecție făptura? Care dintre cele cinci (sau poate al șaselea?) vă definește mai apăsat și mai autentic realitatea, așteptările, opțiunile? Ordinea dumneavoastră lăuntrică pune tot văzul pe locul suprem, urmat de auz, miros, gust și tactil, așa cum ne-a obișnuit tradiția? Cu ce simț operează, pentru fiecare, aducerile-aminte? Acceptați un cutreier prin labirintul memoriei senzoriale, evocând cele mai intense, mai răvășitoare, inițiatice, înduioșătoare sau provocatoare senzații din copilărie, adolescență, maturitate? Ce pondere credeți că au simțurile în manifestările profesionale ale vocației dumneavoastră? Iată numai câteva întrebări menite să contureze perspectiva dintru care am gândit cartea de față.” (Dan C. Mihăilescu)

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.