Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Arome

Un pachet cadou pentru ea, care îmbie la câteva momente de răsfăț, strecurate desigur printre planuri, gânduri și liste. Un leac pentru oboseală. Conține buchet natural, lumânare din ceară de soia în vas de ceramică, apă micelară și ulei de măceșe.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

290 Lei

Detalii

Apă micelară blândă Mayie, cu trandafir, lavandă și salvie bio. Hidratantă și calmantă. Este produsă din ingrediente naturale, certificate organic și COSMOS ORGANIC. Cu miros natural, dulce, ușor de lavandă. 100ml.

Ulei de măceșe Mayie, 100% natural, rezultat în procesul presării lente, la rece, a semințelor de măceșe culese din flora spontană. Un superaliment pentru piele, antioxidant, regenerant.

Create în România, în Timiș, cu respect pentru agricultura organică.

Buchet natural cu flori sălbatice, cu măslin, protea & eryngium (ciulin). Se păstrează bine pentru mai mult timp. Aprox. 25 de cm lungime. Îmbrăcat în iută.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Poți alege culoarea vasului și parfumul lumânării.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Sare de baie „Calm”, amestec de sare naturală din salina Praid cu petale de flori și plante din agricultură ecologică, cultură organică. Din România. 250 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

280 Lei
340 Lei
220 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.