Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Arome

Un pachet cadou pentru ea, mama, care îmbie la câteva momente de răsfăț, strecurate desigur printre planuri, gânduri și liste. Un leac pentru oboseală. Conține jurnal “I am a wildflower”, lumânare din ceară de soia #goodmood, apă florală, ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii & săpun cremos, totul cu ingrediente naturale.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

210 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Lumânare eco din ceară de soia #goodmood, turnată în recipient din sticlă ambra în atelierul Cup&Candle by Oana Botezatu. Cu parfum de vanilie și cafea, împrăștie în încăpere o lumină caldă. Are fitil din bumbac. Arde lent și curat. După ardere, recipientul se spală și se curăță ușor și poate fi folosit ca atare.

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă pictată de Ioana Petre, imprimată mai apoi pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac viața mai frumoasă. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior are 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Apă florală, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. De mușețel, de lavandă sau de arbore de ceai. În recipient de sticlă – 100 ml.

Ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii, blând, 100% natural. Emolient și antioxidant. Benefic în aromaterapie și masaj. În recipient de sticlă – 100 ml.

Săpun natural hidratant, ideal pentru pielea delicată, cu aromă discretă. Poți alege sortimentul Creamy dessert, baby cu argilă roșie, argilă albă și ulei de neroli sau sortimentul Zumzet în grădină, cu lapte de capră, polen crud și miere. 120 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

190 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.