Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Artizan

Un cadou autentic, înzestrat cu povești de demult, gata de oferit în dar celor dragi. Conține: cană din ceramică, inspirată din cultura Cucuteni, lucrată și decorată manual, căsuță tradițională din lut, ciocolată artizanală și lumânare din soia turnată în vas ceramic de Cucuteni sau lumânare din ceară de albine.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

165 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Cană din ceramică, inspirată din cultura Cucuteni, lucrată și pictată manual de artistul Ionela Mihuleac, făurită cu grijă, tribut adus culturii Cucuteni. Aprox. 8.5 x 7 cm.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Căsuță tradițională din lut, lucrată și pictată manual. Parte din colecția „Povești din lut”, creată de Florin Dumitru: „Este atât de mult echilibru și armonie în proporțiile, compoziția și chiar cromatica caselor vechi, încât m-am hotărât să recreez această lume într-o manieră miniaturală, din ceramică.” Căsuțele sunt diferite ca formă și culoare. Lucrate din lut, cu pigment mineral și glazuri.

Ciocolată artizanală delicioasă creată în România. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cu lapte și migdale, cu lapte și zmeură bucăți sau cu lapte și alune de pădure și ghimbir.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege:

Lumânare în vas de Cucuteni. Din ceară de soia, turnată în suport ceramic inspirat din cultura Cucuteni. Aprox. 5 x 6 cm. Sau lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat colorant. Totul este natural. Aprox. 4 cm x 10 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

169 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.