Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Artizan

Un cadou autentic, înzestrat cu povești de demult, gata de oferit în dar de Crăciun celor dragi. Conține: cană din ceramică, inspirată din cultura Cucuteni, lucrată și decorată manual, miere în ulcică din lut ceruită, ciocolată artizanală și decorațiune de Crăciun cu lumânare sau, la alegere, lumânare din soia turnată în vas ceramic de Cucuteni.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

165 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Cană din ceramică, inspirată din cultura Cucuteni, lucrată și pictată manual de artistul Ionela Mihuleac, făurită cu grijă, tribut adus culturii Cucuteni. Aprox. 8.5 x 7 cm.

Lumânare în vas de Cucuteni. Din ceară de soia, turnată în suport ceramic inspirat din cultura Cucuteni. Sau, la alegere, decorațiune de Crăciun cu lumânare fagure din ceară de albine în vas alb. Aprox. 5 x 6 cm.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Miere în ulcică din lut ceruită. Mierea polifloră este bine păstrată în vasul maramureșean din lut, rezultat al olăritului după metode străvechi, mai apoi ceruită la interior și exterior. 100 g.

Ciocolată artizanală delicioasă, creată manual în România. Cu lapte și migdale sau cu ghimbir și alune de pădure. 120 g.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Clopoțel din ceramică, cu agățătoare, lucrat și pictat manual de artistul Ionela Mihuleac. Aprox. 10 cm.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Cutiuță muzicală de Crăciun, cu manivelă, redă melodia First Noel. Lucrată din lemn și vopsită manual, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.