Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Boem

Un cadou boem gândit pentru iubitorii de ceramică made in RO. Pentru cei care apreciază atât produsul finit, cât și munca din spate. Un cadou despre delicatețe și răbdare. Conține: ceașcă din ceramică decorată cu aur coloidal, broșă model coroană lucrată și pictată manual și o carte pentru suflet.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

185 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Ceașcă din ceramică lucrată și pictată manual, decorată cu aur coloidal. Poți alege ceașca cu floare delicată, pe verde pal ori roz prăfuit (Ø 9 cm x H 6 cm) sau ceașca albă cu mesaj Elixir (H 6cm x Ø 9cm).

Broșă coroană din ceramică, lucrată manual. Imaginată și creată de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 4 cm.

Lucrate 100% manual, piesele pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici abateri de la formă și culore. Niciun obiect nu este identic cu un altul, ceea ce le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile. Imperfect perfect.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege una dintre cărțile:

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Mîța Vinerii, Doina Ruști – O poveste la limită dintre magic și fantastic, în decorul unui București pitoresc din preajma anului 1800, despre misterele unui cult de magicieni, ale căror fabuloase rețete culinare, notate în Cartea bucatelor rele, scot la lumina gusturile vieții arhaice și rafinamentul unei bucătării fermecate, din vremuri de mult uitate. Cărăbuşii prăjiţi, crumilla cum animis, plăcintele de trandafiri, elixirele de iubire sau lichiorul formicosus sînt numai cîteva dintre mixturile vrăjite ce condimentează peripeţiile Mâţei Vinerii.

Poți adăuga în fiecare pachet:

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Cercei din ceramică, delicați și pastelați, lucrați manual de artistul ceramist Ioana Budeș. Tortițele sunt sub formă de tijă, iar cerceii vin pe ureche. Aprox. 1 cm.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei
150 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.