Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Boem

Un cadou boem gândit pentru iubitoarele de ceramică made in RO. Pentru cele care apreciază atât produsul finit, gata de iubit, cât și munca din spatele creării lui. Un cadou despre delicatețe și răbdare. Conține: ceașcă din ceramică decorată cu aur coloidal ori cutie de bijuterii, broșă model frunză lucrată și pictată manual și o carte pentru suflet.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

225 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Ceașcă din ceramică lucrată și pictată manual, decorată cu aur coloidal. Poți alege ceașca cu floare delicată, pe verde pal ori roz prăfuit (aprox. 9 cm diametru x 6 cm înălțime) ori cutia sub formă de cupcake, mică și delicioasă, pentru cele mai de preț bijuterii (aprox. 9 cm diametru la baza capacului x 10 cm înălțime).

Broșă frunză din ceramică, lucrată manual. Decorată cu aur coloidal. Aprox. 4 cm lungime.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege una dintre cărțile:

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Mîța Vinerii, Doina Ruști – O poveste la limită dintre magic și fantastic, în decorul unui București pitoresc din preajma anului 1800, despre misterele unui cult de magicieni, ale căror fabuloase rețete culinare, notate în Cartea bucatelor rele, scot la lumina gusturile vieții arhaice și rafinamentul unei bucătării fermecate, din vremuri de mult uitate. Cărăbuşii prăjiţi, crumilla cum animis, plăcintele de trandafiri, elixirele de iubire sau lichiorul formicosus sînt numai cîteva dintre mixturile vrăjite ce condimentează peripeţiile Mâţei Vinerii.

Cartea simțurilor, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu , Gabriel Liiceanu, Mihai Măniuțiu, Dan C. Mihăilescu, Angelo Mitchievici, Horia-Roman Patapievici, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Cătălin Ștefănescu, Ana Barton, Constantin Coman, Horea Pastina, Monica Pillat, Andrei Pleșu, Mihai Sârbulescu, Victor Ieronim Stoichiță.

„Potrivit cărui simț vă rotiți cu predilecție făptura? Care dintre cele cinci (sau poate al șaselea?) vă definește mai apăsat și mai autentic realitatea, așteptările, opțiunile? Ordinea dumneavoastră lăuntrică pune tot văzul pe locul suprem, urmat de auz, miros, gust și tactil, așa cum ne-a obișnuit tradiția? Cu ce simț operează, pentru fiecare, aducerile-aminte? Acceptați un cutreier prin labirintul memoriei senzoriale, evocând cele mai intense, mai răvășitoare, inițiatice, înduioșătoare sau provocatoare senzații din copilărie, adolescență, maturitate? Ce pondere credeți că au simțurile în manifestările profesionale ale vocației dumneavoastră? Iată numai câteva întrebări menite să contureze perspectiva dintru care am gândit cartea de față.” (Dan C. Mihăilescu)

Poți adăuga în fiecare pachet:

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.