Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Bun din România

Un cadou purtător de românesc, pentru cei atenți la detalii, la funcționalitate și la estetică. Un semn de prietenie – o idee de cadou autentic pentru cei care acum descoperă România sau pentru cei ce susțin și iubesc creativitatea locală.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

275 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Caiet din lemn cu simbol tradițional decupat pe copertă. Legat prin tehnica de cusătură manuală de tip coptă. Finisat în straturi multiple de lac mat, format A5. 90 de file.

Căsuță tradițională din pânză, lucrată și pictată manual, din diverse zone ale țării. Cadou, decorațiune ori suvenir din România– orice rol ar avea, e gata de îndrăgit. Cu agățătoare. Dimensiuni aprox. 8 x 8 x 2 cm.

Ceașcă din ceramică. Lucrată și pictată manual, înzestrată cu motive autentice românești. Poți alege ceașca cu model românesc pe exterior ori pe interior. Lucrată 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Astfel devine umanș și deosebită, irepetabilă.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Semn de carte din piele, cu motive tradiționale românești din diverse zone ale țării. Dimensiuni: 25 x 2 cm.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural. Ø 4 cm x H 10 cm.

Ceai din plante de la munte ori din fructe de pădure. Cules, ales și uscat cu mare grijă din cele mai bune și aromate plante și fructe din Apuseni. Cu aspect unic și bogat în vitamine.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

235 Lei
190 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.