Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadou înflorat

Creat pentru iubitoarele de flori diafane, acest pachet cadou este gata să le surprindă, oricare ar fi ocazia. Cu brățară cu element din ceramică, lumânare naturală din ceară de soia cu bujori și caiet din colecția „I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

210 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Brățară cu element din ceramică, decorat cu aur coloidal. Cu fir din bumbac cerat, reglabilă prin nod culisant. Firul este albastru închis spre negru, iar elementul din ceramică are aprox. 2 cm.

Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Lumânare din ceară de soia 100% cu bujori. Cu fitil din bumbac și parfum special creat pentru ceaia de soia, plăcut, delicat. Arde lent și curat. Parte din colecția #FlowerPower by Cup&Candle. Turnată în vas de sticlă tăiată și șlefuită manual în România.

Caiet din colecția „I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac zilele mai frumoase. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90g. Dimensiuni format A6.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Buchet de flori natural, cu măslin, floare de bumbac și brunia argintie. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea măslinului. Aprox. 25 de cm lungime.

Broșă din ceramică tip pin, cornet de înghețată ori pisică. Realizată și decorată manual. Dimensiune aprox. 5×3.5 cm. Are un pin rezistent, din alamă. Poți alege culoare înghețatei.

Cercei căpșună, realizați manual din ceramică și decorați cu puncte de aur. Veseli. Au tortiță din inox auriu (stabil în timp, nu se oxidează, nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice). Aprox. 3 x 2 cm (cu diamentrul cercului de 2.5 cm).

Cercei semicerc sare și piper, cu textură de culoare neutră, decorați cu argint coloidal. Diametrul cercului este de 25 mm, Aprox. 3 x X cm. (cu diamentrul cercului de 2.5 cm). Cu tortiță din inox placat cu argint (nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice).

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

200 Lei
220 Lei
210 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.