Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadou inimos

Un cadou arătos și inimos. Pentru copii sau visători de orice vârstă. Cu jucărie ren din polar și inimioară cusută, inimă-broșă din lemn și figurine de Crăciun din turtă dulce.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Jucărie ren din material textil, arătos și inimos, gata de îmbrățișări. Lucrat manual în atelierul Căsuța cu Cerdac, design original, îmbrăcat în polar. Aprox. 30 x 8 cm.

Inimă broșă din lemn, lucrată și pictată manual în atelierul Mokko. Parte din colecția #cuinimalapurtător. Aprox. 4.5 x 4 cm.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorată cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Cartea „Poveste muzicală” de Cristina Andone îi are ca personaje principale pe cei mai mari compozitori ai lumii. Cu ilustrații de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi va cuceri pe cei mici, oferindu-le în același timp informații esențiale despre muzica clasică. Dimensiuni: 23 x 27.5 cm.

Cartea „Povești din calendar” cu povești vechi românești repovestite pentru cei mici de Iulia Iordan și ilustrate inedit de Veronica Neacșu. Cartea aduce laolaltă douăzeci și două de poveşti despre obiceiuri, tradiții și credințe populare, despre timpuri și anotimpuri, care au fost șlefuite generații de-a rândul. Dimensiuni: 21 x 21 cm.

Clopoțel din ceramică, cu coadă lungă, lucrat și pictat manual de artistul Raluca Ținca. Aprox. 13 cm înălțime.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.