Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadou inimos

Un cadou arătos și inimos. Pentru copii sau visători de orice vârstă. Cu jucărie ren din polar și inimioară cusută, inimă-broșă din lemn și figurine de Crăciun din turtă dulce.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

180 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Jucărie ren din material textil, arătos și inimos, gata de îmbrățișări. Lucrat manual în atelierul Căsuța cu Cerdac, design original, îmbrăcat în polar. Aprox. 30 x 8 cm.

Inimă broșă din lemn, lucrată și pictată manual în atelierul Mokko. Parte din colecția #cuinimalapurtător. Aprox. 4.5 x 4 cm.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorată cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Cartea „Poveste muzicală” de Cristina Andone îi are ca personaje principale pe cei mai mari compozitori ai lumii. Cu ilustrații de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi va cuceri pe cei mici, oferindu-le în același timp informații esențiale despre muzica clasică. Dimensiuni: 23 x 27.5 cm.

Cartea „Povești din calendar” cu povești vechi românești repovestite pentru cei mici de Iulia Iordan și ilustrate inedit de Veronica Neacșu. Cartea aduce laolaltă douăzeci și două de poveşti despre obiceiuri, tradiții și credințe populare, despre timpuri și anotimpuri, care au fost șlefuite generații de-a rândul. Dimensiuni: 21 x 21 cm.

Clopoțel din ceramică, cu coadă lungă, lucrat și pictat manual de artistul Raluca Ținca. Aprox. 13 cm înălțime.

Clopoțel din ceramică, cu agățătoare, lucrat și pictat manual de artistul Ionela Mihuleac. Aprox. 10 cm.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Cutiuță muzicală de Crăciun, cu manivelă, redă melodia First Noel. Lucrată din lemn și vopsită manual, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.