Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadou voios

Zâmbet. Culoare. Rază de soare. Un cadou pentru cele mai joviale firi, care iubesc partea simplă și spontană a vieții. Cu farfurioară din porțelan, caiet din colecția „I am a wildflower” și bijuterie din porțelan – cercei ori broșă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Farfurioară din porțelan decorată cu aur coloidal, lucrată manual. De ținut pe noptieră pentru cele mai de de suflet bijuterii ori de savurat în ea cel mai delicios desert. Aprox. 13.5 cm diametru. Poți alege culoarea: verde, roz ori alb.

Caiet din colecția „I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac zilele mai frumoase. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90g. Dimensiuni format A6.

Bijuterie din ceramică lucrată manual – cercei (căpșună sau semicerc) ori broșă, la alegere.

Broșă din ceramică tip pin, cornet de înghețată ori pisică. Realizată și decorată manual. Dimensiune aprox. 5×3.5 cm. Are un pin rezistent, din alamă. Poți alege culoare înghețatei.

Cercei căpșună, realizați manual din ceramică și decorați cu puncte de aur. Veseli. Au tortiță din inox auriu (stabil în timp, nu se oxidează, nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice). Aprox. 3 x 2 cm (cu diamentrul cercului de 2.5 cm).

Cercei semicerc sare și piper, cu textură de culoare neutră, decorați cu argint coloidal. Aprox. 3 x 2 cm. (cu diamentrul cercului de 2.5 cm). Cu tortiță din inox placat cu argint (nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice).

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Brățară cu element din ceramică, decorat cu aur coloidal. Cu fir din bumbac cerat, reglabilă prin nod culisant. Firul este albastru închis spre negru, iar elementul din ceramică are aprox. 2 cm.

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.