Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadoul cu poveste

Un cadou cu poveste autentic românesc creat pentru micuțul unei familii cu dragoste pentru tradiții. Cusăturile tradiționale românești sunt reinterpretate în design contemporan și lucrate manual, mai pe urmă aplicate pe body.

Pachetul conține: body cu motiv românesc horă, carte cu basme românești și jucărie căluț năzdrăvan cu coamă scurtă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Body din bumbac 100% pentru bebeluși, cu motiv tradițional horă lucrat manual, în atelierul ZSTR. O interpretare modernă a broderiilor tradiționale. Un simbol românesc care spune o poveste despre solidaritate, joc și comunitate. Hora simbolizează o lume perfectă şi solară.

Ușor de îmbrăcat și de purtat, body-ul se închide prin capse.

Căluț năzdrăvan, gata să-l însoțească pe cel mic în aventurile ce vor veni. Lucrat manual, din bumbac, în atelierul Căsuța cu Cerdac. Cu șa de inspirație populară și ham din sfoară, detașabile.

Dimensiune: 29 / 28 cm, umplutură cu vatelină. Se recomandă spălarea manuală cu apă călduță.

Cartea „Basmele românilor”, cu basme culese de la bătrânii satelor, istorisite frumos și cu har, astfel că cele mai profunde povețe depănate pe-ndelete ajung drept la inima micuților. Sau cartea „Omul cu trei minți și alte basme cu tâlc”, cu basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani. Cu ilustrații create de Yanna Zosmer.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Pernuță Colț de Rai lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric și te aduce la lumină, te călăuzește pe calea cea bună și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, un concept original Mândra Chic, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Husă clasică, din material de bumbac și fir de cânepă, țesut în România. Umplutură: puf antialergic. Dimensiuni: 25 x 20 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.