Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata
  • ciocolata calda chilli

Cafea și voie bună

Iată un cadou care iese din tipare și ajunge fix pe lista ta de dorințe. Pluta, ceramica și cafeaua se împletesc sub forma unui cadou numai bun pentru un iubitor de cafea și design de produs made in RO. Un cadou altfel, pus cât e ziua de lungă pe joacă și pe savurat cafea aromată, bineînțeles, dintr-o cană aparte.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Set XO din plută, gândit și creat în studioul de design Double Bubble, cuprinde 9 suporturi pentru căni ori pahare. Joc interactiv de modă veche (renumitul și iubitul X și O), de data aceasta și cu funcție utilitară – suporturile sunt durabile și ușor de curățat. Dimensiuni pentru un suport: 10 cm lungime x 10 cm lățime x 0.9 cm grosime.

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual. Pe alb, cu interior negru sau verzuie cu interior albastru. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Cafea aromată Guatemala Special Reserve, 100% Arabica, cu note fine care o fac savuroasă. Creată 100% artizanal. Guatemala este una dintre originile de tradiție din America Latină. Deși este o țară relativ mică, în zonele muntoase există o varietate extraordinară de microclimate și de aceea gustul cafelei diferă de la o regiune la alta. Majoritatea arborilor de cafea cresc la umbra altor copaci, lucru care este benefic pentru calitatea cafelei, dar şi pentru păstrarea biodiversităţii zonei. Special Reserve vine din regiunea Huehuetenango, iar soiul arborelui de cafea este: Catuai & Bourbon. Cantitate: 250 g.

Cafeaua vine sub formă de boabe pentru ca destinatarul să o poată măcina după preferință, însă la cerere poate ajunge la tine gata măcinată. Scrie-ne la salut@inabox.ro și rezolvăm numaidecât.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

150 Lei
215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.