Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cafea și voie bună

Un cadou-infuzie de energie. Totul este mai ușor cu un espresso aromat, savurat din cele mai dolofane cești. Pachetul conține: două ceși din ceramică și cafea boabe de specialitate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

205 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Set de două cești din ceramică, lucrate manual, fără toartă. Unice prin textură și modalitate de glazurare. Aprox. 7 cm diametru în partea de sus și 7 cm înălțime, 150 ml capacitate. Alege ceștile cafenii complet sau cu baza crem.

Cafea boabe venită din băcănia Frez. Alege Brazil Santos Mogiana, 100% arabica, cremosă, cu note dulci-amărui sau Strong Blend, un blend de arabica și robusta cu aroma puternică și corp plin. Boabe, 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Set XO din plută, cuprinde 9 suporturi pentru căni ori pahare. Joc interactiv de modă veche (renumitul și iubitul X și O), de data aceasta și cu funcție utilitară – suporturile sunt durabile și ușor de curățat. Dimensiuni pentru un suport: 10 cm lungime x 10 cm lățime x 0.9 cm grosime.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei
320 Lei
310 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.