Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Calm

Un cadou care te îndeamnă la liniște și stare de bine. Inspirat. Un cadou – experiență pentru ea. Surpinde un om drag și fură-i măcar un zâmbet. Pachetul cuprinde ceașcă din ceramică pictată manual, sare de baie cu flori și plante și buchet de flori.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 2–3 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

205 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual, decorată cu aur coloidal. Poți alege ceașca verde cu decor (H 9 cm x Ø 7 cm) sau ceașca albă cu mesaj Elixir (H 6cm x Ø 9cm). Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Sare de baie „Calm”, amestec de sare naturală din salina Praid cu petale de flori și plante din agricultură ecologică, cultură organică. Din România. 250 g în borcan de sticlă cu dop de plută. Sau, la alegere, apă florală, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. De mușețel, de lavandă sau de arbore de ceai. În recipient de sticlă cu pulverizator – 100 ml.

Buchet de flori cu lavandă și plante uscate. Florile de lavandă sunt culese din culturi din România. Pot fi păstrate timp îndelungat, cu mirosul natural specific.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Cutie muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Redă melodia Für Elise. Dimensiuni: aprox. 7 x 5.5 x 4 cm. Sunetul se aude cât timp este rotită manivela laterală.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Mărțișor din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Poți alege modelul. Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei
185 Lei
225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.