Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Ceramică & flori

Un cadou gândit să facă parte din povestea unei aniversări speciale. Creat în tonuri calde, aducător de liniște și simplitate. Pachetul conține: două cești din ceramică lucrate manual și buchet de flori ori lumânare naturală în vas ceramic.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Două cești din ceramică lucrate manual, cu exterior texturat și interior decorat cu stropi. Marginea superioară este pictată cu aur coloidal. Aprox. 9 cm diametru x 8 cm înălțime, 270 ml capacitate. Poți alege culoarea – ivoire sau cognac pudrat.

Prin opțiunea de personalizare a cadoului, poți alege între:

Buchet cu flori și plante naturale, conservate pentru a-și păstra aspectul ani la rândul. O amintire frumoasă pentru mult timp. Aprox. 25 de cm înălțime. Realizat din protea, maci, grâu, hill flower, spigadoro, avena sativa (ovăz) și frunze de eucalipt.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Alege parfumul lumânării.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosi.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ceai din plante, plante obținute din agricultură ecologică, Produs în România. Un ceai plin de culori, cu gălbenele, albăstrele, mentă, frunze de nuc, flori de salcâm, frunze de mure, cicoare, trigonella caerulea și frunze de dud. 40 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

295 Lei
345 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.