Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar cu dichis

O punte de legătură. Între contemporan și tradițional. Între design și meșteșug. Cu lemn, piele, miere mix nobil și dulcețuri artizanale. Totul lucrat în România. Cadou numai bun de casă nouă, pentru vizitele de Crăciun sau oricând vrei să bucuri oamenii tăi dragi.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

265 Lei

Detalii

Suport din piele naturală pentru cești și pahare. Primitiv, din piele nefinisată, lucrat manual în România. Set de 6, fiecare având dimensiunea de 10 x 10 cm.

Tocător din lemn, finisat cu ulei 100% natural. Ideal de folosit și cu rolul de platou, pentru gustări alese. Fiecare tocător este lucrat manual în atelierul Lemnivor, astfel că pot exista mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Ceea ce îl face cu atât mai deosebit, unic. Aprox. 25 x 20 x 2 cm.

Cuțit lat pentru creme, dulcețuri și brânzeturi sau alte tartinabile. Face casă bună cu tocătorul-platou. De asemenea, lucrat manual și finisat cu ceară naturală de albine.

Dulceață de la munte, din Apuseni. Merișoare, căpșuni cu mentă sau vișine și coacăze cu mentă. Recomandată iubitorilor de arome intense, ca ingredient surpriză în deserturi sau savurată simplă. 200 g.

Dulceață de ardei iute, dulce, acrișoară și iute doar puțin peste măsură. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Miere – mix nobil, cu miere crudă polifloră, alune de pădure rumenite, pudră de roșcove & sare de mare. 150 g.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

165 Lei
405 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.