Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar cu dichis

O punte de legătură. Între contemporan și tradițional. Între design și meșteșug. Cu lemn, piele, miere bună polifloră în ulcică de lut ceruită și dulcețuri artizanale. Totul lucrat în România. Cadou numai bun de casă nouă, pentru vizitele de Crăciun sau oricând vrei să bucuri oamenii tăi dragi.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

230 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Suport din piele naturală pentru cești și pahare. Primitiv, din piele nefinisată, lucrat manual în România. Set de 6, fiecare având dimensiunea de 9.5 x 9.5 cm.

Tocător din lemn, finisat cu ulei 100% natural. Ideal de folosit și cu rolul de platou, pentru gustări alese. Fiecare tocător este lucrat manual în atelierul Lemnivor, astfel că pot exista mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Ceea ce îl face cu atât mai deosebit, unic. Aprox. 25 x 20 cm.

Cuțit lat pentru creme, dulcețuri și brânzeturi sau alte tartinabile. Face casă bună cu tocătorul-platou. De asemenea, lucrat manual și finisat cu ceară naturală de albine.

Dulceață de merișoare. Vine de la munte, din Apuseni. Recomandată iubitorilor de arome intense, ca ingredient surpriză în deserturi sau savurată simplă. 200 g.

Dulceață de ardei iute, dulce, acrișoară și iute doar puțin peste măsură. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Miere în ulcică din lut ceruită. Mierea polifloră este bine păstrată în vasul maramureșean din lut, rezultat al olăritului după metode străvechi, mai apoi ceruit pe interior și exterior. 100 g.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Ceai negru cu fulgi de ciocolată, migdale și boabe de piper roz. 100 g în pungă kraft.

Ceai relaxant din plante și condimente, cu scorțișoară, cardamon, rădăcina de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, cu parfum de scorțișoară și ingrediente de sezon: anason și cuișoare. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în recipient de sticlă în atelierul Flowers of Soul, cu fitil din bumbac. 140 g.

Clopoțel din ceramică, cu coadă lungă, lucrat și pictat manual de artistul Raluca Ținca. Aprox. 13 cm înălțime.

Clopoțel din ceramică, cu agățătoare, lucrat și pictat manual de artistul Ionela Mihuleac. Aprox. 10 cm.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorată cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

165 Lei
360 Lei

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.