Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar de Crăciun

Un cadou pregătit pentru Crăciun, gata de pus sub brad. Creat să aducă bucurie celor mici. Pachetul conține: jucărie din lemn autobuz cu figurine, cutiuță muzicală din lemn cu manivelă & clopoțel din ceramică.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Autobuz din lemn cu șase figurine detașabile. Lucrate cu grijă în atelierul Pojga, din materiale 100% naturale. Finisate cu vopsea pe bază de cretă, ceară și ulei de tung. Jucăriile sunt tratate și vopsite de mână, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare. Fiecare figurină are căciuliță croșetată (nedatașabilă). Dimensiuni: autobuzul are aprox. 16 x 7 x 11 cm (L x l x h), iar fiecare figurină 8 cm.

Cutiuța muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi, cu manivelă. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Clopoțelul din ceramică, cu coadă lungă, pictat manual. Aprox. 13 cm înălțime.

Îngerașul din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Aprox. 10 cm înălțime.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorată cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Cartea „Poveste muzicală” de Cristina Andone îi are ca personaje principale pe cei mai mari compozitori ai lumii. Cu ilustrații de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi va cuceri pe cei mici, oferindu-le în același timp informații esențiale despre muzica clasică. Dimensiuni: 23 x 27.5 cm.

Cartea „Povești din calendar” cu povești vechi românești repovestite pentru cei mici de Iulia Iordan și ilustrate inedit de Veronica Neacșu. Cartea aduce laolaltă douăzeci și două de poveşti despre obiceiuri, tradiții și credințe populare, despre timpuri și anotimpuri, care au fost șlefuite generații de-a rândul. Dimensiuni: 21 x 21 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

190 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.