Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou special pentru iubita
  • idee cadou ziua indragostitilor
  • lumanare naturala handmade
  • ciocolata si lumanare
  • ciocolata artizanala
  • pernute parfumate cu lavanda
  • cutie cadou iubita

Dar din inimă

Cele mai frumoase gânduri ajung la destinație odată cu acest dar. Un cadou creat pentru zile de poveste, petrecute în tihna lui “acasă”, oricât de învălmășită ar fi lumea din jur. Cu lumânare eco din ceară de soia, pernuță cu lavandă și ciocolată artizanală.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Lumânare naturală din ceară de soia, lucrată de Oana Botezatu în atelierul Cup&Candle. Un produs eco și netoxic, cu fitil din bumbac, turnat în vas de sticla, decorat cu inimă din lut lucrată în Satul Meșteșugarilor. Parfumul lumânării este unul plăcut, delicat. După ardere, borcanul se spală și se curăță ușor și, fiindcă este vorba despre ingrediente netoxice, poate fi folosit ulterior chiar și în bucătărie.

Pernuța cu lavandă, aromaterapeutică, relaxantă, umplută cu flori naturale de lavandă. Pernuța este lucrata manual, din bumbac 100%, cu imprimeuri diverse create de designeri, în serie limitată. Dimensiuni 15 x 12 cm (L x l), 50 g.

Este posibil ca imprimeul să difere față de cel din poză, însă te vom anunța negreșit de fiecare dată dacă este cazul și îți vom prezenta alternative la fel de arătoase.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei
345 Lei
160 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.