Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar drăgăstos

Iată un cadou din seria “Unde dragoste nu e, nimic nu e.” Pentru că dragostea se sărbătorește tot anul, însă uneori vrei să ieși din tipar. Cartea ce cuprinde 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, alături de lumânarea Cup&Candle eco din ceară de soia și de ciocolata artizanală delicioasă, cu alune de pădure și ghimbir îți sunt acum inspirație.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Lumânare naturală din ceară de soia, lucrată în atelierul Cup&Candle. Un produs eco și netoxic, cu fitil din bumbac, turnat în vas de sticlă, decorat cu inimă din lut lucrată în Satul Meșteșugarilor. Parfumul lumânării de vanilie este unul plăcut, delicat. După ardere, borcanul se spală și se curăță ușor și, fiindcă este vorba despre ingrediente netoxice, poate fi folosit ulterior chiar și în bucătărie.

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

185 Lei
180 Lei
320 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.