Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar pentru ea

Dacă vrei să-i faci o surpriză de mărțișor ori de 8 martie, iată aici un cadou delicat, gata pregătit să fie iubit și să inspire. Cu două cești din porțelan lucrate și pictate manual și o carte.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

250 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Set de două cești din porțelan, lucrate și pictate manual, punct cu punct. Cu toartă decorată cu aur coloidal. Dim. aprox. 7 x 7 cm. Poți alege culoarea.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege una dintre cărțile:

Cartea Patru femei, patru povești, volum ce reunește biografiile unor femei exemplare: Coco Chanel, cunoscuta creatoare care a revoluționat lumea modei, Elisaveta Bagreana, poetă laureată a Premiului Nobel, Cecilia Cutescu-Storck, pictorițî, prima femeie profesor într-o academie națională de arte din Europa, și Lee Miller, celebrul fotomodel devenit fotograf de război.

Cartea simțurilor, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu , Gabriel Liiceanu, Mihai Măniuțiu, Dan C. Mihăilescu, Angelo Mitchievici, Horia-Roman Patapievici, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Cătălin Ștefănescu, Ana Barton, Constantin Coman, Horea Pastina, Monica Pillat, Andrei Pleșu, Mihai Sârbulescu, Victor Ieronim Stoichiță.

Volumul 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Broșă frunză din ceramică, delicată, lucrată integral manual și decorată cu aur coloidal. Dimensiuni: 5 / 2,5cm.

Bomboane delicioase, mici opere de artă, fine, din ciocolată premium. Pictate manual în atelierul Muri. 40 g. Diverse sortimente cu gust desăvârșit: ciocolată cu lapte și ganache Creme Praline, ciocolată roz Ruby și ganache de busuioc, ciocolată neagră și ganache de mentă și ciocolată cu lapte și ganache de scorțișoară.

Ceai delicat din plante, provenit din cultivare organică. Diverse sortimente aromate dintre care poți alege: mușețel și hibiscus, ceai verde și magnolia sau flori de soc. 15 piramide, 30 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

200 Lei
340 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.