Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Dar pentru ea

Pentru atunci cănd vrei să îi arăți apreciere și recunoștință. Să îi mulțumești pentru că îți stă alături, orice ar fi. Conține: lumânare din ceară de soia 100%, buchet cu lavandă și plante uscate și o carte, la alegere.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 2–3 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

195 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Lumânare din ceară de soia 100%. Cu fitil din bumbac și parfum special creat pentru ceaia de soia, plăcut, delicat. Turnată în vas de sticlă reciclată. Poți alege lumânarea din colecția #memories, cu parfum inedit vintage bookstore sau lumânarea din colecția #IamAMother dedicată mamelor, cu parfum de magnolie și cirese.

Buchet de flori cu lavandă și plante uscate – semințe de in și spice de grâu. Florile de lavandă sunt culese din culturi din România. Pot fi păstrate timp îndelungat, cu mirosul natural specific.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege cartea: „Casele vieților noastre” sau „Cartea simțurilor”.

Cartea „Casele vieților noastre”, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Andrei Pleșu, Antoaneta Ralian, Barbu Cioculescu, Dan C. Mihăilescu, Gabriel Liiceanu, Gabriela Tabacu, Horia-Roman Patapievici, Ioana Pârvulescu, Micaela Ghițescu, Monica Pillat, Radu Paraschivescu, Tania Radu, Victor Ieronim Stoichiță.

„Rari oamenii unei singure case, așa cum sunt oamenii unei singure iubiri! Cei mai mulți ne mutăm de multe ori, de-a lungul vieții și, de la o singură casă luată cu noi la prima plecare, ajungem, cu timpul, după toate peregrinările prin lumea mare, să purtăm înăuntrul nostru un adevărat orășel plin de povești, așa cum este și cel ridicat de la sine în aceste pagini.” (Ioana Pâvulescu)

Cartea simțurilor, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu , Gabriel Liiceanu, Mihai Măniuțiu, Dan C. Mihăilescu, Angelo Mitchievici, Horia-Roman Patapievici, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Cătălin Ștefănescu, Ana Barton, Constantin Coman, Horea Pastina, Monica Pillat, Andrei Pleșu, Mihai Sârbulescu, Victor Ieronim Stoichiță.

„Potrivit cărui simț vă rotiți cu predilecție făptura? Care dintre cele cinci (sau poate al șaselea?) vă definește mai apăsat și mai autentic realitatea, așteptările, opțiunile? Ordinea dumneavoastră lăuntrică pune tot văzul pe locul suprem, urmat de auz, miros, gust și tactil, așa cum ne-a obișnuit tradiția? Cu ce simț operează, pentru fiecare, aducerile-aminte? Acceptați un cutreier prin labirintul memoriei senzoriale, evocând cele mai intense, mai răvășitoare, inițiatice, înduioșătoare sau provocatoare senzații din copilărie, adolescență, maturitate? Ce pondere credeți că au simțurile în manifestările profesionale ale vocației dumneavoastră? Iată numai câteva întrebări menite să contureze perspectiva dintru care am gândit cartea de față.” (Dan C. Mihăilescu)

Poți adăuga în fiecare cutie:

Cercei unicat din lemn cu bază de argint, realizați manual în atelierul Lun. Modelați din lemn reutilizabil, mai apoi pictați. Fluizi, volumetrici, în culori vii. Alege modelul.

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Portofel din piele naturală manufacturat integral manual, cu grijă la detali. Dublu compartimentat pentru bancnote, prevăzut cu buzunare distincte pentru buletin și multe carduri. Dimensiune: 10 x 18 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

220 Lei
210 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.