Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Datini

Un cadou cu produse locale lucrate pe îndelete, care face cinste valorilor românești. Ideal pentru cununie, pentru zile de naștere ori onomastice, pentru prieteni din țară sau de oriunde din lume, pentru prima vizită în România a străinilor de peste mări și țări. Sau, pur si simplu, pentru tine.

Conține: două cesti din ceramică, două lingurițe din lemn și două suporturi din lemn, pentru pahare ori căni.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

230 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Ceaști din ceramică cu model traditional românesc, lucrate și pictate manual de artistul ceramist Alina Constantin. Joase, cu roșu sau înalte cu negru. Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Set de 2.

Set 2 coasters din lemn suporturi pentru pahare. Lucrate manual. Prin opțiunea de personalizare poți alege între setul Primitiv, cu suporturi cât mai puțin finisate pentru un aspect brut, natural și setul Tradițional, cu suporturi rotunde, cu model tradițional românesc gravat, finisate în straturi multiple de lac.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Lingurițe din lemn, lucrate manual, finisate cu ceară de albine. Meșterite în atelierul Lemnivor. Obiect de design, dar și cu rol utilitar. Aprox. 12 cm lungime. Set de 2.

Pernuță Colț de Rai lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Poți adăuga în fiecare cutie cadou:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

160 Lei
255 Lei
220 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.