Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou pentru iubita de Dragobete
  • cadou special pentru femei
  • cescuta si ciocolata
  • cescuta si pernuta parfumata
  • pernute parfumate cu levantica
  • ciocolata artizanala cu alune
  • cescuta designer
  • cescuta speciala
  • cutie cadou femei

De dragul ei

Un dar pentru cel mai frumos zâmbet. Al omului tău drag. Pentru că atunci când întâlnești un suflet care te face să vibrezi, ții de el cum poți tu mai frumos. Cadoul îmbină ceașca cu farfurioară cu design delicat, inspirat din natură, cu crenguță transpusă în porțelan, ciocolată artizanală delicioasă și pernuță cu lavandă pentru relaxare.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașca cu farfurioară din porțelan, cu design creat de artistul ceramist Oana Stoica. Obiectul îmbină funcția utilitară cu funcția estetică. Ceșcuța cu farfurioară are un aer suprarealist, prin îmbinarea unei forme clasice cu un element neașteptat, preluat din natură – crenguța transpusă în porțelan.

Dimensiuni ceșcuță: aprox. 8 cm diametru x 5.5 cm înălțime. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Pernuța cu lavandă, aromaterapeutică, relaxantă, umplută cu flori naturale de lavandă. Pernuța este lucrata manual, din bumbac 100%, cu imprimeuri diverse create de designeri, în serie limitată. Dimensiuni 15 x 12 cm (L x l), 50 g.

Este posibil ca imprimeul să difere față de cel din poză, însă te vom anunța negreșit de fiecare dată dacă este cazul și îți vom prezenta alternative la fel de arătoase.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

345 Lei
185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.