Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou pentru indragostiti
  • cescuta designer
  • cescuta si ceai
  • cescuta si ceai de lavanda
  • lavanda pentru ceai
  • cescuta cu maner crenguta
  • cutie cadou pentru iubita

Delicat

Un cadou lin, aducător de bine. Inspirat din natură. Ceașcă cu design delicat,cu forme organice – crenguța transpusă în porțelan, alături de ceaiul aromat vorbesc despre un moment altfel, de gândit și simțit măreț. Un dar binevenit oricând. Alege ceaiul preferat (lavandă ori cătină) la checkout.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1-2 zile lucrătoare.

Livrare rapidăRetur simplu
145 Lei

Ce conține cutia

Ceașca cu farfurioară din porțelan, cu design creat de artistul ceramist Oana Stoica. Obiectul îmbină funcția utilitară cu funcția estetică. Ceșcuța cu farfurioară are un aer suprarealist, prin îmbinarea unei forme clasice cu un element neașteptat, preluat din natură – crenguța transpusă în porțelan.

Dimensiuni ceșcuță: aprox. 8 cm diametru x 5.5 cm înălțime. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Ceai din plante, aromat și delicat, cules din România. Poți alege între ceai de cătină ambalat în pungă kraft decorată (50 gr) sau ceai din flori de lavandă în cutie metalică (10 gr). Te rugăm să ne scrii în pagina de Checkout, în câmpul Observații, care este ceaiul pe care ți-l dorești.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

160 Lei

Hai în comunitatea In a Box și află primul veștile bune.