Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Delicat

Cadoul care va surprinde și va bucura fără doar și poate destinatarul. Dedicat unei iubitoare de design românesc și natură. Pachetul conține: casetă din porțelan pentru bijuterii, buchet de flori și lumânare naturală 100% turnată în vas ceramic.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Cutie din porțelan pentru bijuterii, fină, decorată pe capac cu mici inserții verzi în diverse nuanțe de verde, aplicate manual. Creația artistei ceramiste Alexandra Constantinescu. Obiect de design versatil. Dimensiuni 15 x 15 x 3.5 cm.

Buchet cu flori și plante naturale, conservate pentru a-și păstra aspectul ani la rândul. O amintire frumoasă pentru mult timp. Aprox. 25 de cm înălțime. Alege varianta alb-verzuie sau sau cu un strop de rozaliu.

Buchet realizat din lagurus, craspedia, orz, babala (mei), statice, star grass, frunză de palmier, briza și frunze de eucalipt.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Alege parfumul lumânării.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosiu.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

295 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.