Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou pentru indragostiti
  • cescuta designer
  • ceai din plante
  • lavanda pentru ceai
  • cescuta cu maner crenguta
  • cutie cadou pentru iubita
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata
  • ciocolata calda chilli

Delicat

Un cadou lin, aducător de bine. Inspirat din natură. Ceașcă cu design delicat,cu forme organice – crenguța transpusă în porțelan, alături de ceaiul aromat vorbesc despre un moment altfel, de gândit și simțit măreț. Un dar binevenit oricând. Alege ceaiul preferat prin opțiunea de personalizare.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașca cu farfurioară din porțelan, cu design creat de artistul ceramist Oana Stoica. Obiectul îmbină funcția utilitară cu funcția estetică. Ceșcuța cu farfurioară are un aer suprarealist, prin îmbinarea unei forme clasice cu un element neașteptat, preluat din natură – crenguța transpusă în porțelan.

Dimensiuni ceșcuță: aprox. 8 cm diametru x 5.5 cm înălțime. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Prin opțiunea de personalizare poți alege între ceaiul din flori de lavandă, cu gust fin (10 g), ceaiul relaxant infuzie de fructe, cu gust bogat (100 g) sau ceaiul cu aromă de turtă dulce (50 g, ambalat in borcan de sticlă).

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

170 Lei
160 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.