Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Delicios de Sărbătoare

Iată un cadou inspirat, numai bun pentru vizitele de Crăciun. Ca să-i surprinzi și să-i bucuri pe cei dragi. Cu miere în ulcică de lut ceruită, clopoțel din ceramică lucrat manual, turtă dulce de Sărbători și ciocolată artizanală.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

170 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Clopoțel din ceramică, lucrat și pictat manual. La alegere – cu coadă lungă (13 cm înălțime) sau cu agățătoare (10 cm înălțime).

Miere în ulcică din lut ceruită. Mierea polifloră este bine păstrată în vasul maramureșean din lut, rezultat al olăritului după metode străvechi, mai apoi ceruit pe interior și exterior. 100 g.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale sau cu ghimbir și alune de pădure. 120 g.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorate cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Cutiuță muzicală de Crăciun, cu manivelă, redă melodia First Noel. Lucrată din lemn și vopsită manual, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.