Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Delir cu lavandă

Iată un cadou creat pe sufletul iubitorilor de lavandă. Aromat și relaxant. Conține: sare de baie cu ulei ecologic de lavandă, lumânare naturală din ceară de soia presărată cu lavandă, flori de lavandă pentru ceai & apă florală bio de lavandă pentru ten, păr ori corp.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Sare de baie, un produs 100% natural, parfumat delicat cu ulei ecologic de lavandă, ideal pentru relaxare. Sarea de baie este specială nu numai pentru că induce o stare de calm, ci și pentru că ingredientele sale sunt benefice pentru piele. 300 g.

Apă florală bio, relaxantă și regenerantă. Tonifică și revigorează toate tipurile de eten, având efect calmant. Apele florale sunt produse multifuncționale pe care le mai poți folosi pentru răcorirea pielii pe timp de vară sau întreținerea părului (după spălare, pulverizează de câteva ori apă florală prin păr pentru a-l parfuma discret și a-i adăuga strălucire). 100 ml.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, cu fitil din in și bumbac. Cu parfum de lavandă și presărată cu flori sau simplă, cu vanilie. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în pahar de sticlă. 140 g.

Flori de lavandă pentru ceai, cu gust delicat. Provine din culturile din România. Obținut din inflorescența florii de lavandă scuturată. 20 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Buchet de flori cu lavandă și plante uscate. Florile de lavandă sunt culese din culturi din România. Pot fi păstrate timp îndelungat, cu mirosul natural specific.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

170 Lei
185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.