Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Desert

Un pachet cadou creat în România cu gândul la timpul petrecut alături de oameni dragi, savurând bunătăți și stând la povești. Cutia conține: două farfurii din ceramică pentru desert, două șervete din in și un platou din ceramică ori lemn, pentru mici delicii.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

235 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Set de două farfurii din ceramică, lucrate și pictate manual. Ele vin din Horezu, acolo unde, la poalele Munților Căpățânii, ceramica devine artă, însă au un design contemporan. Cele două farfurii se completează, însă fiecare în parte este unică prin marginile neregulate și decorarea prin stropi de culoare. Aprox.15 cm diametru.

Lucrate manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Set de două șervete din in 100%, cusute în atelierul Textilia, structură de economie socială din localitatea Sic, județul Cluj. Aprox. 42 x 42 cm. Poți alege culoarea.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege:

Platou oval din ceramică, pereche pentru cele două farfurii mici de desert. Aprox. 27 de cm lungime și 14 cm lățime.

Platou din lemn masiv, finisat printr-un procedeu natural cu ulei și ceară de albine. Fiecare platou este lucrat manual din diferite esențe tari de lemn (salcâm, cireș, dud, fag, ulm etc.), astfel că pot exista diferență de culoare și textură. Aprox. 25 x 20 x 2 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai din plante obținute din agricultură ecologică, Produs în România. Un ceai plin de culori, cu gălbenele, albăstrele, mentă, frunze de nuc, flori de salcâm, frunze de mure, cicoare, trigonella caerulea și frunze de dud. 40 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Set două lingurițe din lemn, multifuncțional. Cea lungă are un capăt special pentru tartinabile. Din lemn de esență tare prelucrat manual. Finisate cu ulei mineral. Dimensiuni: 13.5 cm și 21.5 cm.

Lumânare din foiță de ceară de albine, 100% naturală, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat colorant, totul este natural. Miros discret dulce, ca de miere. Dimensiuni: 10 cm înălțime x 4.5 cm diametru.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

320 Lei
310 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.