Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Desert

Un pachet cadou creat în România cu gândul la timpul petrecut alături de oameni dragi, savurând bunătăți și stând la povești. Cutia conține: două farfurii din ceramică pentru desert, două lingurițe din lemn, set 2 coasters din lemn – suporturi pentru pahare și cremă de caramel cu sare de salină ori mendiants – discuri de ciocolată.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

185 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Farfurii din ceramică pentru desert, realizate manual. Cele două farfurii se completează, formează un set, însă fiecare în parte este unicată prin marginile neregulate și decorarea prin stropi de culoare. Aprox. Ø 15 cm.

Set 2 coasters din lemn suporturi pentru pahare, lucrate manual de designerul Maria Burachu, pictate cu vopsea acrilică și finisate cu straturi multiple de lac mat. Prin opțiunea de personalizare poți alege între suporturile penta, pictate cu vopsea acrilică, culoare bronz, ori cele rotunde, cu motiv traditional românesc gravat.

Cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g. Sau, la alegere, mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Lingurițe din lemn, lucrate manual, finisate cu ceară de albine. Meșterite în atelierul Lemnivor. Obiect de design, dar și cu rol utilitar. Aprox. 12 cm lungime. Set de 2.

Pernuță Colț de Rai lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Poți adăuga în fiecare cutie cadou:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

190 Lei
275 Lei
160 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.