Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Desert

Un pachet cadou creat în România cu gândul la timpul petrecut alături de oameni dragi, savurând bunătăți și stând la povești. Cutia conține: două farfurii din ceramică pentru desert, două lingurițe din lemn & două șervete din in.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

255 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Farfurie din ceramică, lucrată și pictată manual. Ea vine din Horezu, acolo unde, la poalele Munților Căpățânii, ceramica devine artă, însă are un design contemporan. Set de două. Cele două farfurii se completează, însă fiecare în parte este unicată prin marginile neregulate și decorarea prin stropi de culoare. Aprox. Ø 15 cm.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Șervet din in 100%, lucrat manual în atelierul Textilia, structură de economie socială din localitatea Sic, județul Cluj. Aprox. 42 x 42 cm. Set de două. Poți alege culoarea.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege:

Set de două lingurițe din lemn, cu coadă unduită. Lucrat manual, finisat cu ceară de albine. Obiect de design, dar și cu rol utilitar. Aprox. 10 cm lungime. Sau set de două lingurițe din lemn, multifuncțional. Din lemn de esență tare prelucrat manual. Finisate cu ulei de măsline. Dimensiuni: 13,5 cm & 21,5 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei
190 Lei
250 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.