Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • Set de decoratiuni pentru brad
  • Ingeras din ceramica pentru brad
  • Lumanare cu scortisoara
  • Clopotel de Craciun
  • Clopotel din ceramica lucrat manual

Design

Cadou de design made in RO. Estetică și funcționalitate. Cu produse din lemn, ceramică și piele, imaginate și create în România, alături de ceva bun – ciocolată caldă, ceai ori tabletă de ciocolată artizanală. Gata de dăruit, bucurat, impresionat. Memorabil.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

360 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Platou din lemn de stejar, cu mâner din piele, lucrat manual și finisat cu ulei 100% natural. Mânerul din piele naturală full grain tăbăcită în mod vegetal este prins cu bolturi de alamă. Aprox. 25 x 20 cm. Recomandări: nu îl lăsați în apă pentru o perioadă îndelungată, iar după folosire și curățare, poate fi „hrănit” pentru a-și păstra cât mai bine textura cu uleiuri precum cel ce măsline, mineral sau alte uleiuri sigure din punct de vedere alimentar.

Suport din piele naturală maro pentru cești și pahare. Primitiv, din piele full grain tăbăcită vegetal, nefinisată, lucrat manual în România. Set de 6, fiecare având dimensiunea de 9.5 x 9.5 cm.

Ceașcă din ceramică, cu glazură mată în nuanțe de gri, concepută și lucrată manual de artistul ceramist Ioana Budeș. Set de două, fiecare cu dimensiunea de 6.5 x 7.5 cm.

Lucrate 100% manual, obiectele pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Ceai negru, cu fulgi de ciocolată, migdale și boabe de piper roz. 100 g în pungă kraft.

Ciocolată caldă cu chilli, delicioasă și neconvențională. 200 g în pungă kraft.

Ciocolată cu boabe de cafea, neagră 85%. Delicioasă, creată manual în România. 100 g.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Set de trei mini decorațiuni pentru brad. Din ceramică, lucrate și pictate manual. Clopoțel, brăduț și căsuță. Aprox. 5 cm înălțime fiecare.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, cu parfum de scorțișoară, presărată cu ingrediente de sărbătoare: anason și cuișoare. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în vas de sticlă.

Clopoțel din ceramică, lucrat și pictat manual, glazurat la cuptor. Clinchet voios. Cu coadă lungă (aprox. H 10 cm). Cu verde & alb sau cu roșu & alb. Cu brăduți.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.