Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Diafan

Un cadou diafan, menit să ducă mai departe gânduri senine. Binevenit oricând. Conține set din ceramică, cu ceașcă, farfurie și linguriță, buchet de flori sălbatice și ciocolată artizanală cu lavandă, migdale ori alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

210 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Set cu trei piese din ceramică, lucrat și pictat manual în atelierul Lumea Ceramicii. Obiecte de design, însă cu rol utilitar. Delicat. Ceașcă, farfurioară și linguriță. Dimensiune: ceașcă aprox. Ø 6 cm și H 5 cm / farfurie aprox. Ø 7 cm / linguriță aprox. L 7 cm.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu migdale sau cu alune de pădure și ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Prin opțiunea de personalizare a cadoului, poți alege buchetul de flori sălbatice, cu măslin, protea & eryngium (ciulin) sau buchetul cu bumbac, măslin și brunia argintie. Buchetele se păstrează bine pentru mai mult timp. Aprox. 25 de cm lungime fiecare. Îmbrăcate în iută.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai verde, cu petale de floarea soarelui și aromă de piersică. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, presărată cu flori multicolore. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

260 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.