Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Diafan

Un cadou diafan, menit să ducă mai departe gânduri senine. Binevenit oricând. Conține set din ceramică, cu ceașcă, farfurie și linguriță, buchet de flori sălbatice și ciocolată artizanală cu lavandă, migdale ori alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

210 Lei

Detalii

Set cu trei piese din ceramică, lucrat și pictat manual în atelierul Lumea Ceramicii. Obiecte de design, însă cu rol utilitar. Delicat. Ceașcă, farfurioară și linguriță. Dimensiune: ceașcă aprox. Ø 6 cm și H 5 cm / farfurie aprox. Ø 7 cm / linguriță aprox. L 7 cm.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Buchet de flori sălbatice, cu măslin, protea & eryngium (ciulin). Cu flori rezistente, care se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscare (măslinul și eryngium își mențin forma și culoarea). Îmbrăcat în iută.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu migdale sau cu alune de pădure și ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai verde, cu petale de floarea soarelui și aromă de piersică. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, presărată cu flori multicolore. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

260 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.