Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • turta dulce
  • decoratiune craciun
  • discuri de ciocolata
  • ceai turta dulce
  • casuta ceramica
  • set de cusut pe lemn
  • cutiuta muzicala

Doi

Fericirea într-un cadou. Unul care aduce sigur bucurie. Și o altă perspectivă. Ceșcutele vesele din colecția Solar, gândite să stea împreună, nu te lasă să-ți dezlipești prea ușor privirea de pe ele. Te hipnotizează. Un cadou pentru atunci când mai bine decât “acasă” nu se poate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

215 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Set Solar din porțelan, inspirat de energia și căldura soarelui, cuprinde 2 cești vesele cu design gândit de artistul ceramist Oana Stoica, lucrate și pictate manual. Gândite pentru a sta împreună. Lucrate 100% manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile. Dimensiuni o ceșcuță: 7.5cm x 7.5cm.

Suport din lemn Penta, lucrat manual, designer Maria Burachu. Finisat în straturi multiple de lac mat. Setul conține 2 piese. Dimensiuni: 0.3 cm grosime și aprox. 10 cm diametru.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată vine acum împachetată în folie craft, finisată cu panglică.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Turtă dulce delicioasă. Trei forme gata de Sărbătoare, ambalate în pungă kraft. Aprox. 8 cm fiecare turtă dulce.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Mendiants - discuri de ciocolată cu lapte cu nuci și fructe uscate (125 g).

Ceai turtă dulce. Gustul inconfundabil de turtă dulce se împletește cu aroma portocalelor, iar piperul roz și coriandrul îi conferă acestui ceai și mai multă finețe. 50 g. Ambalat în borcan de sticlă cu dop de plută.

Căsuță din ceramică, handmade, parte din colecția Little Houses. Inspirată din arhitectura caselor din Transilvania, lucrată și pictată manual. Aprox. 3.5 x 2 x 7.5 cm (L x l x h).

Set creativ de cusut cu trei forme de Sărbătoare. Conține: trei discuri din lemn de fag (6.5 x 6.5 cm, 8 x 8 cm și 10 x 6 cm), trei mosoare cu ațe colorate, un mic îndrumar cu instrucțiuni de cusut pentru începători, trei modele de cusut și un ac.

Cutiuță muzicală lucrată manual din lemn sub forma unui radio vechi, cu manivelă, redă melodia First Noel. Aprox. 7cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

165 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.