Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata
  • ciocolata calda chilli

Doi

Fericirea într-un cadou. Unul care aduce sigur bucurie. Și o altă perspectivă. Ceșcutele vesele din colecția Solar, gândite să stea împreună, nu te lasă să-ți dezlipești prea ușor privirea de pe ele. Te hipnotizează. Un cadou pentru atunci când mai bine decât “acasă” nu se poate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Set Solar din porțelan, inspirat de energia și căldura soarelui, cuprinde 2 cești vesele cu design gândit de artistul ceramist Oana Stoica, lucrate și pictate manual. Gândite pentru a sta împreună. Lucrate 100% manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile. Dimensiuni o ceșcuță: 7.5 cm x 7.5 cm.

Suport din lemn Penta, lucrat manual, designer Maria Burachu. Finisat în straturi multiple de lac mat. Setul conține 2 piese. Dimensiuni: 0.3 cm grosime și aprox. 10 cm diametru.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale sau cu ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

180 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.