Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Doi

Cadou gândit pentru gustările ori mesele delicioase în doi. Ideal ca dar de casă nouă pentru pasionații de design românesc sustenabil. Cu ceramică, lemn și bumbac. Pachetul conține: două boluri din ceramică, platou din lemn și două șervete dinbumbac.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

320 Lei

Detalii

Set de două boluri din ceramică, lucrate manual. Creații unice prin textură și modalitatea de glazurare. Dimensiuni aprox. 15 cm diametru x 9 cm înălțime. Alege culoarea.

Platou din lemn masiv, finisat printr-un procedeu natural cu ulei și ceară de albine. Fiecare platou este lucrat manual din diferite esențe tari de lemn (salcâm, cireș, dud, fag, ulm etc.), astfel că pot exista diferență de culoare și textură. Aprox. 25 x 20 x 2 cm.

Set de două șervete din bumbac. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Moderne, dar purtătoare de însemne românești. Te poftesc și te-nsoțesc la masă. 100% bumbac. Dimensiuni generoase: aprox. 65 x 47 cm. Poți alege culoarea.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Alege culoarea vasului.

Dulceață de la munte, din Apuseni. Ardei iute, vișine și coacăze cu mentă sau caise cu lavandă. Recomandată ca ingredient surpriză în deserturi sau savurată simplă. 200 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

235 Lei
310 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.