Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • Cadou
  • Cadou femei
  • Caietul calatorului
  • Bratara din piele
  • Traista haihui
  • Mini portofel monede

Dor de ducă

Un dar pentru cele care iubesc să călătorească și să descopere lumea largă, cărora le place să cutreiere străzile orașelor, drumurile mai puțin umblate sau să rătăcească pe orice alt meleag străin care le satisface dorința de noi experiențe.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Caietul Călătorului este lucrat în atelierul Papelier din hârtie reciclată manual. Este legat prin cusătură de tip coptă, cea mai timpurie metodă de coasere, cu coperte îmbrăcate în material textil și închis cu șnur de piele. În interior găsești și o coală de hârtie plantabilă, cu inserție de semințe, un mixt de trifoi roșu și garofițe chinezești. Format A5, 100 de pagini.

Brățara din piele este lucrată în Atelierul de Pielărie din piele naturală tăbăcită vegetal printr-un proces lent care durează câteva luni bune, timp în care pielea stă în butoaie. Rezultatul este o piele fină care își păstrează fermitatea, dar care în timp „învață” forma pe care o așezi. Brățara este tratată cu substanțe naturale: ceară de carnauba pe față și ceară de albine pe margini. Dimensiunea brățării este reglabilă prin modalitatea sa de prindere.

Traista Haihui este realizată manual în atelierul Remi Home Decor, din pânză de bumbac natural netratat. Este pictată și ștampilată manual cu vopsea acrilică pe bază de apă. 42 x 38 cm lățime, închidere de tip „arici”.

Port-monede lucat din bumbac pictat manual prin tehnica batik, care îmbină desenatul cu ceară de albine și pictarea manuală. Fiecare piesă marca Batavia Design are un model irepetabil datorită metodei și tehnicii folosite, din care rezultă fel și fel de efecte și nuanțe. 10 x 8 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

145 Lei
250 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.