Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Elixir

Elixir made in RO pentru stare de bine. Oricare ar fi ocazia, zi de naștere, aniversare, sărbătorirea unei nou etape ori pur și simplu un gest de mulțumire, iată un cadou deosebit aducător de bucurie. Cu ceașcă din porțelan, lumânare 100% naturală și buchet de flori naturale.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 2–3 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

220 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Ceașcă din porțelan, decorată manual cu aur coloidal. Cu mesaj Elixir ori Savoare. Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în vas de sticlă în atelierul Flowers of Soul. Cu eucalipt presărat sau simplă, cu vanilie.

Buchet de flori natural, cu măslin, floare de bumbac și brunia argintie. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea măslinului. Aprox. 25 de cm lungime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei
340 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.