Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Festiv

Clinchetele de clopoței anunță zile de sărbătoare. Un cadou gata pregătit pentru Crăciun. Pachetul conține: decorațiune-coroniță naturală cu lumânare în vas ceramic, ceașcă din ceramică și clopoțel din ceramică cu clinchet voios.

Îți recomandăm să comanzi acest pachet cu livrare mai aproape de Sărbători pentru ca decorațiunea-coroniță naturală să fie cât mai frumoasă chiar în ziua de Crăciun. Ea se păstrează bine o săptămână, spre două dacă temperatura la care este păstrată este mai mică.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 4–5 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

290 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Decorațiune-coroniță naturală pentru masa de Crăciun, cu lumânare turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exteriorul texturat. Lumânarea este din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn. Dimensiuni: coroniță – aprox. 19 cm diametru; vasul cu lumânare – 7 cm înălțime x 8 cm diametru.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosi. Poți alege culoarea vasului.

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual, glazurată la cuptor. Albăstruie sau cafenie texturată la bază și metalizată sus. Capacitate aprox. 270 ml.

Clopoțel din ceramică, lucrat manual, glazurat și decorat cu aur coloidal. Cu agățătoare pentru brad. Dimensiuni: 8 cm înălțime.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

170 Lei
215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.