Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Firesc

Un cadou firesc și irezistibil în același timp. Pentru atunci când este vorba mai ales despre a fi prezenți și atenți. Cu buchet din flori natural, ciocolată artizanală delicioasă și lumânare cu fitil din lemn de arțar sau, la alegere, ceașcă din ceramică lucrată și pictată manual.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

245 Lei

Detalii

Buchet de flori natural, cu măslin, floare de bumbac și brunia argintie. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea măslinului. Aprox. 25 de cm lungime.

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual. Cu toartă decorată cu aur coloidal. Dim. aprox. 7 x 9 cm. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Lumânare din ceară naturală de soia 100% și fitil din lemn de arțar. Turnată în vas de sticlă. 350 g. Dim. 6 cm înălțime x 12 cm diametru. Cu parfum de vanilie.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Cercei unicat, din lemn și argint, realizați manual în atelierul Lun. Modelați din lemn reutilizabil, mai apoi pictați. Fluizi, volumetrici, în culori vii. Alege modelul.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

340 Lei
220 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.