Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Floral

Inspirat din natură, cadoul floral este gândit și pregătit astfel încât să stârnească de la prima vedere emoție autentică. Cu ceașcă din ceramică made in RO, lucrată manual, caiet cu copertă ilustrată și lumânare din ceară de soia cu flori presărate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual, decorată cu aur coloidal. Poți alege ceașca verde cu decor (H 9 cm x Ø 7 cm) sau ceașca albă cu mesaj Elixir (H 6cm x Ø 9cm). Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, presărată cu flori multicolore. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege între:

Caiet cu coperta ilustrată de artistul Irina Neacșu. Cu foi veline, format A6. Irisul este pictat cu acuarele și mai apoi transferat prin imprimare pe coperta cartonată.

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Mîța Vinerii, Doina Ruști – O poveste la limită dintre magic și fantastic, în decorul unui București pitoresc din preajma anului 1800, despre misterele unui cult de magicieni, ale căror fabuloase rețete culinare, notate în Cartea bucatelor rele, scot la lumina gusturile vieții arhaice și rafinamentul unei bucătării fermecate, din vremuri de mult uitate. Cărăbuşii prăjiţi, crumilla cum animis, plăcintele de trandafiri, elixirele de iubire sau lichiorul formicosus sînt numai cîteva dintre mixturile vrăjite ce condimentează peripeţiile Mâţei Vinerii.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g. Dulce artizanal creat în România.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Mărțișor căsuță tradițională din lemn, pictat manual. Se prinde cu ac de broșă. Imaginat și creat de artistul Nicoleta Nicșan.

Mărțișor cusut manual pe lemn, cu șnur din bumbac și ac de broșă, lucrat în atelierul social Cosânzeana din Aninoasa, Dâmbovița. În formă de grâușor. Dimensiuni: 5 cm x 2 cm x 0.4 cm.

Mărțișor cu simbol traditional din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 4 cm.

Mărțișor pasăre din ceramică, lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 3 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

220 Lei
215 Lei
145 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.