Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Gânduri de primăvară

Dacă vrei să-i faci o surpriză de mărțișor, am pregătit un cadou delicat, cu obiecte menite să inspire. Cu ceașcă din ceramică lucrată și pictată manual, lumânare din ceară de soia cu fitil din lemn de arțar, plantă suculentă și mărțișor pasăre tip broșă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

255 Lei

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual. Cu toartă decorată cu aur coloidal. Dim. aprox. 7 x 9 cm. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Lumânare din ceară naturală de soia 100% și fitil din lemn de arțar. Turnată în vas de sticlă. 350 g. Dim. 6 cm înălțime x 12 cm diametru. Cu parfum de vanilie.

Mărțișor pasăre din ceramică lucrat și pictat manual. Se prinde cu ac de broșă. Dim aprox. 5 cm.

Plantă suculentă în ghiveci de lut. Micuță și verde, texturată, este rezistentă și va rămâne o amintire pentru mult timp. Aprox. 10 cm înălțime cu tot cu plantă.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei
200 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.