Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • migdale in ciocolata
  • discuri de ciocolata
  • ciocolata calda chilli
  • mendiants – discuri de ciocolata

Gourmet... mix

O experiență completă, un cadou ideal pentru un gurmand. Bunătăți de manufactură, pregătite de mici producători români: ciocolată artizanală, migdale învelite în ciocolată, dulceață de ardei iute, dulceață de căpșuni cu mentă sau, la alegere, de merișoare și ceai din Apuseni.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

157 Lei

Detalii

Ciocolată artizanală delicioasă creată în România. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cu lapte și migdale, cu lapte și zmeură bucăți sau cu lapte și alune de pădure și ghimbir.

Dulceață de căpșuni cu mentă sau, la alegere, de merișoare. Dulcețurile vin de la munte, din Apuseni. Recomandate iubitorilor de arome intense, ca ingredient surpriză în deserturi sau topping pentru înghețata de vanilie. 200 g.

Dulceață de ardei iute, dulce, acrișoară și iute doar puțin peste măsură. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Ceai din plante de la munte ori din fructe de pădure. Cules, ales și uscat cu mare grijă din cele mai bune și aromate plante și fructe din Apuseni. Cu aspect unic și bogat în vitamine.

Prin opțiunea de personalizare a pachetului, poți alege migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g. Sau cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

169 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.