Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata

Gourmet... sărat

Un cadou răsfăț gourmet, perfect pentru un gurmand. De savurat în tihnă. Cu produse de manufactură, pregătite de mici producători români: chutney de sfeclă roșie și portocale, muștar cu pere, ulei de dovleac presat la rece și dulceață de ardei iute sau dulceață de ceapă roșie.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Muștar cu pere, produs de serie mică. Delicios, recomandat a fi servit alături de brânzeturi rafinate ori preparate din carne. Realizat din ingrediente atent selecționate, în sistem de manufactură. 200 g.

Chutney de sfeclă roșie și portocale. În combinație cu preparate din carne, vei descoperi gusturi nebănuite. Însă este delicios și complementar brânzeturilor, ca aperitiv, garnitură sau servit pur și simplu. 220 g.

Ulei de dovleac, presat la rece, 100% natural. Din semințe cu coajă, atent selecționate de la fermierii locali din Maramureș. Se recomandă a fi utilizat în stare crudă pentru a beneficia de toate valorile sale nutritive, în salate de orice fel, pe bruschete sau la final în supe-creme ori preparate din paste. 250 ml.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între dulceață de ardei iute și dulceață de ceapă rosie.

Dulceață de ardei iute, dulce, acrișoară și iute doar puțin peste măsură. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Dulceață de ceapă roșie. Savuroasă, aduce rafinament oricărui preparat, fie că vorbim de carne ori legume. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

145 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.