Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Herbarium

Creat în România, sub mantra designului botanic, gata să bucure o iubitoare de natură. Conține buchet de flori, săruri de baie, caiet ilustrat și lumânare din ceară de soia.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Caiet cu coperta ilustrată de artistul Irina Neacșu. Cu foi veline, format A6. Irisul este pictat cu acuarele și mai apoi transferat prin imprimare pe coperta cartonată. Sau, poți alege una dintre cărțile „Despre inimă și alte eseuri”, Andrei Pleșu, și „Mîța Vinerii”, Doina Ruști.

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, presărată cu plante naturale. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual. Cu mușețel și rozmarin ori cu flori multicolore.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege între:

Săruri mini pentru baie, set de trei, din ingrediente naturale și certificate organic. Cele trei sortimente - Iubire suavă, Liniște și Lumină lină conțin plante și uleiuri esențiale și au ca bază o combinație între sarea Epsom şi sarea românească de ocnă. Se poate folosi ca atare sau păstra pe birou pentru aromaterapie. Fiecare sare mini are 25 g.

Sare de baie „Calm”, amestec de sare naturală din salina Praid cu petale de flori și plante din agricultură ecologică, cultură organică. Din România. 250 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mărțișor căsuță tradițională din lemn, pictat manual. Se prinde cu ac de broșă. Imaginat și creat de artistul Nicoleta Nicșan.

Mărțișor cusut manual pe lemn, cu șnur din bumbac și ac de broșă, lucrat în atelierul social Cosânzeana din Aninoasa, Dâmbovița. În formă de grâușor. Dimensiuni: 5 cm x 2 cm x 0.4 cm.

Mărțișor cu simbol traditional din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 4 cm.

Mărțișor pasăre din ceramică, lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 3 cm.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g. Dulce artizanal creat în România.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

235 Lei
185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.