Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Împreună

O poveste despre Crăciunul petrecut acasă, în liniște. Fără grabă, ci cu timp ca să ne bucurăm de momentele frumoase care ni se întâmplă. Un pachet cadou cu două cești din ceramică, îngeraș decorațiune, șervet din bumbac, suporturi din piele & ceai.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Momentan indisponibil.

285 Lei

Detalii

Set de două cești din ceramică. Roșii, cu interior verde-albastru și toartă decorată cu aur lichid. Lucrate și pictate manual, glazurate la cuptor.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Îngeraș din porțelan decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual. Aprox. 10 cm înălțime. Vine ambalat în săculeț de pânză natur.

Șervet din bumbac 100%. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Dimensiuni aprox. 65 x 47 cm. Poți alege modelul: multicolor, galben ori negru.

Suport din piele naturală pentru cești și pahare. Primitiv, din piele nefinisată, lucrat manual în România. Set de 2, fiecare având dimensiunea de 9.5 x 9.5 cm.

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Clopoțel din ceramică, lucrat și pictat manual, glazurat la cuptor. Clinchet voios. Cu coadă lungă. Aprox. 10 cm înălțime.

Set de trei mini decorațiuni de Crăciun. Lucrate manual din ceramică, glazurate la cuptor. Aprox. 5 cm fiecare formă (un clopoțel, un brăduț și o căsuță).

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.