Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Îndemn

Un cadou îndemn la iubire și bunătate. Pentru zâmbete și povești. Cu cești din ceramică lucrate manual și buchet natural din flori.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

În perioada 13 – 17 iulie nu se fac expedieri.

Momentan indisponibil.

220 Lei

Detalii

Set de două cești din ceramică, lucrate și decorate manual. Fiecare ceașcă are câte o inimă decorată cu aur coloidal. Dim. aprox. 7 x 7 cm. Lucrate 100% manual, acestea pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Ceea ce le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Buchet de flori natural, cu măslin, floare de bumbac și brunia argintie. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea măslinului. Aprox. 25 de cm lungime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mărțișor din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Nor visător cu mesaj, măr ori brioșă.

Portofel din piele naturală manufacturat integral manual, cu grijă la detali. Dublu compartimentat pentru bancnote, prevăzut cu buzunare distincte pentru buletin și multe carduri. Dimensiune: 10 x 18 cm.

Cercei căpșună, realizați manual din ceramică și decorați cu puncte de aur. Veseli. Au tortiță din inox auriu (stabil în timp, nu se oxidează, nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice). Aprox. 3 x 2 cm (cu diamentrul cercului de 2.5 cm).

Cercei semicerc sare și piper, cu textură de culoare neutră, decorați cu argint coloidal. Aprox. 3 x 2 cm. (cu diamentrul cercului de 2.5 cm). Cu tortiță din inox placat cu argint (nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice).

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

395 Lei
200 Lei
210 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.