Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • cadou pasionat de citit
 • cadou pasionat de citit
 • caiet lemn lucrat manual designer woodish
 • semn carte lemn woodish
 • caiet lemn lucrat manual designer woodish
 • caiet cu interior din hârtie reciclată manual extra-fină
 • ceai natural in recipient lemn
 • ceai relaxant
 • idee cadou românesc
 • discuri de ciocolata
 • migdale in ciocolata
 • ciocolata calda chilli

Iubitor de carte

by Raisa Beicu

Cărțile nu ajung în mâinile noastre întâmplător. Pentru cei care se pierd adesea printre pagini – pentru ei a fost creat acest dar împreună cu Raisa Beicu, cea care, printre multe altele, scrie pe raisabeicu.ro texte-n care să te cufunzi ore bune, despre cărți, oameni și locuri.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Caiet din lemn creat de mână de designerul Maria Burachu în atelierul Woodish, cu interior din hârtie reciclată extra fină. Finisat în straturi multiple de lac mat şi legat cu sfoară prin tehnica de tip coptă. Pregătit să primească notițele cititorului pasionat. Format A6, pocketsize (14,8 x 10,5 cm).

Semn de carte din lemn, lucrat și finisat manual, designer Maria Burachu. Atunci când cititul te-a învăluit, dar ai vrea totuși să te oprești, ai semnul de carte Read Stopper la îndemână. Designul literelor este creat de Laura Iane, expert în tipografie.

Pentru că vorbim de produse lucrate din lemn, acestea pot prezenta diferențe de culoare față de modelele din poză, însă te asigurăm că vor ajunge la tine obiecte la fel de frumoase.

Home-T (home for tea), cutie pentru ceai creată prin colaborarea artiștilor din atelierele Woodish și Studio Mud. Îmbinare de lemn și ceramică, totul lucrat și finisat manual. 11 x 9 cm.

Culoarea capacului poate să difere, în funcție de vopseaua disponibilă la un moment dat în atelier, însă te vom anunța negreșit de fiecare dată dacă este cazul și îți vom prezenta alternative la fel de arătoase.

Ceai relaxant din plante și condimente, cu scorțișoară, cardamon, rădăcina de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută sau 100 g în pungă kraft.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

250 Lei
260 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.