Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Liniște

Un pachet cadou creat pentru cele câteva răgazuri de liniște de care avem atât de mare nevoie, fie ele și răsfirate pe parcursul unei zile. Dincolo de ritmul alert, un cadou-răsfăț care aduce armonie.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

200 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Set de două cești lucrate manual din ceramică, decorate cu glazură pastel sidefată sau ivoire texturată. Aprox. 300 ml, 7 cm înălțime și 9 cm diametru. Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Ceai delicat din plante, provenit din cultivare organică. Diverse sortimente aromate dintre care poți alege: mușețel și hibiscus, ceai verde și magnolie sau flori de soc. 15 piramide, 30 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Broșă lună din ceramică. Pictată manual și decorată cu aur sau platină. Dimensiune aprox. 3.5×3 cm. Are un pin rezistent. Poți alege culoarea roz/argintiu sau bleu/auriu.

Bomboane delicioase, mici opere de artă, fine, din ciocolată premium. Pictate manual în atelierul Muri. 40 g. Diverse sortimente cu gust desăvârșit: ciocolată cu lapte și ganache Creme Praline, ciocolată roz Ruby și ganache de busuioc, ciocolată neagră și ganache de mentă și ciocolată cu lapte și ganache de scorțișoară.

Buchet natural cu eucalipt, lavandă și bumbac. Se păstreză frumos mult timp. Îmbrăcat în iută. Aprox. 25 cm lungime.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în vas de sticlă. Cu plante multicolore presărate și parfum de flori de primăvară, simplă cu parfum de bujori sălbatici și pepene galben ori simplă cu parfum de iasomie și lemn de cedru.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei
340 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.