Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Magie de Crăciun

Cadou terapie pentru firi romantice. Cineva spunea că fericirea este un dar și trebuie să te bucuri de ea atunci când apare. Un cadou pentru ea cu bijuterie din argint ori argint în baie de aur, farfurioară din porțelan decorată cu aur lichid și mendiants – discuri de ciocolată presărate cu fructe și nuci.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 3–4 zile lucrătoare.

225 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Farfurioară din porțelan, decorată cu aur lichid pictat de mână, cu rolul de suport delicat pentru cele mai iubite bijuterii. Aprox. 13.5 cm diametru.

Colier Lucky Star, argint, prins pe cartolină cu mesaj. Creat în România. Dimensiuni: lungime lanț 35 cm. Prin opțiunea de personalizare a pachetului cadou, poți alege între argint sau argint în baie de aur.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Ceai negru, cu fulgi de ciocolată, migdale și boabe de piper roz. 100 g în pungă kraft.

Ciocolată caldă cu chilli, delicioasă și neconvențională. 200 g în pungă kraft.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, cu parfum de scorțișoară și ingrediente de sezon: anason și cuișoare. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în recipient de sticlă în atelierul Flowers of Soul, cu fitil din bumbac. 140 g.

Inimă broșă din lemn, lucrată și pictată manual în atelierul Mokko. Parte din colecția #cuinimalapurtător. Aprox. 4.5 x 4 cm.

Clopoțel din ceramică, cu coadă lungă, lucrat și pictat manual de artistul Raluca Ținca. Aprox. 13 cm înălțime.

Clopoțel din ceramică, cu agățătoare, lucrat și pictat manual de artistul Ionela Mihuleac. Aprox. 10 cm.

Îngeraș din ceramică, decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Lucrat și pictat manual de Mariana Șerban. Aprox. 10 cm înălțime.

Cutiuță muzicală de Crăciun, cu manivelă, redă melodia First Noel. Lucrată din lemn și vopsită manual, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare. Din ingrediente naturale, decorată cu glazură. Aprox. 8 cm per figurină.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

165 Lei

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.