Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Mama și puiul

Iată un cadou care sărbătorește legătura dintre o mămică și bebelușul ei. Cu produse made in RO aducătoare de bine, lucrate cu drag și grijă.

Pachetul conține: căluț jucărie din lemn, iepuraș în salopetă, jurnal din colecția “I am a wildflower”, apă florală, săpun delicat și ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

255 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Căluț jucărie din lemn sau Jucărie elefănțel cu zornăitoare. Lucrate manual din lemn, finisate cu ulei de măsline și ceară de albine. Create în România. Aprox. 10 x 7 x 2 cm.

Iepuraș urecheat, în salopetă, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, din bumbac, cu grijă pentru copii, cu trăsăturile feței pictate. Materialul folosit pentru salopeta iepurașului poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Poți alege iepuraș în salopetă albastră ori galbenă. Aprox. 30 de cm.

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac viața mai frumoasă. Notebook-ul are copertă din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Apă florală, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. De mușețel, de lavandă sau de arbore de ceai. În recipient de sticlă – 100 ml.

Ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii, blând, 100% natural. Emolient și antioxidant. Benefic în aromaterapie și masaj. În recipient de sticlă – 100 ml.

Săpun natural hidratant, ideal pentru pielea delicată, cu aromă discretă. Poți alege sortimentul Creamy dessert, baby cu argilă roșie, argilă albă și ulei de neroli sau sortimentul Zumzet în grădină, cu lapte de capră, polen crud și miere. 120 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

210 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.