Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Mama și puiul

Iată un cadou care sărbătorește legătura dintre o mămică și bebelușul ei. Cu produse made in RO aducătoare de bine, lucrate cu drag și grijă.

Pachetul conține: căluț jucărie din lemn, iepuraș în salopetă, jurnal din colecția “I am a wildflower”, apă florală de mușețel, săpun delicat și ulei de migdale dulci.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

255 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Caluț jucărie din lemn, lucrat manual, finisat cu ulei mineral. Blând, curios și iubitor. Pregătit pentru joacă. Creat în România. Aprox. 10 x 5 x 2 cm.

Iepuraș urecheat, în salopetă, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, din bumbac, cu grijă pentru copii, cu trăsăturile feței pictate. Materialul folosit pentru salopeta iepurașului poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Poți alege iepuraș în salopetă albastră ori galbenă. Aprox. 30 de cm.

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac viața mai frumoasă. Notebook-ul are copertă din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Apă florală de mușetel, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. Calmează și purifică pielea, actionând delicat. Este recomandată chiar și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. În recipient de sticlă – 100 ml.

Ulei de migdale dulci, blând, 100% natural. Emolient și antioxidant, cu aromă ușor dulce, foarte discretă. Benefic în aromaterapie și masaj. În recipient de sticlă – 100 ml.

Săpun “Creamy dessert, baby” delicat, 100% natural, ideal pentru pielea sensibilă. Cremos, conține argilă roșie şi argilă albă, ulei de neroli recunoscut pentru îngrijirea şi hidratarea pielii. Aromele sunt extrem de discrete, conferite de florile de neroli şi uleiul de migdale dulci. 120 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

200 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.