Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Mama

Un pachet cadou pentru ea, mama, care îmbie la câteva momente de răsfăț, strecurate desigur printre planuri, gânduri și liste. Un leac pentru oboseală. Conține jurnal “I am a wildflower”, lumânare din ceară de soia #goodmood, apă florală, ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii & săpun cremos, totul cu ingrediente naturale.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

200 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Lumânare eco din ceară de soia #goodmood, turnată în recipient din sticlă ambra în atelierul Cup&Candle by Oana Botezatu. Cu parfum de vanilie și cafea, împrăștie în încăpere o lumină caldă. Are fitil din bumbac. Arde lent și curat. După ardere, recipientul se spală și se curăță ușor și poate fi folosit ca atare.

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă pictată de Ioana Petre, imprimată mai apoi pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac viața mai frumoasă. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior are 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Apă florală, 100% naturală, relaxantă și regenerantă. De mușețel, de lavandă sau de arbore de ceai. În recipient de sticlă – 100 ml.

Ulei de migdale dulci sau de fructul pasiunii, blând, 100% natural. Emolient și antioxidant. Benefic în aromaterapie și masaj. În recipient de sticlă – 100 ml.

Săpun “Creamy dessert, baby” delicat, 100% natural, ideal pentru pielea sensibilă. Cremos, conține argilă roșie şi argilă albă, ulei de neroli recunoscut pentru îngrijirea şi hidratarea pielii. Aromele sunt extrem de discrete, conferite de florile de neroli şi uleiul de migdale dulci. 120 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

165 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.